Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cine este poliţistul tăiat cu maceta în Arad. Tânărul de 32 de ani a fost vânat de agresori şi atacat în faţa unui club (Video)

Scandal sângeros, cu macete, în Arad. Un polițist a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost tăiat în faţa unui club.

de Redactia Observator

la 24.12.2017 , 10:03

Scandal sângeros, cu macete, în Arad. Un polițist a ajuns la spital cu răni grave, după ce a fost tăiat în faţa unui club.

Agresorii, doi bărbaţi din Sâmbăteni, au fost reţinuţi şi sunt audiați la sediul IPJ Arad.

Potrivit presei locale, poliţistul rănit este angajat la postul Vladimirescu şi se numeşte Ciprian Aștefănoaie. El a fost transportat la spital cu răni la mâini şi traumatism cranian. 

Articolul continuă după reclamă

Vezi şi: Poliţist atacat cu maceta în faţa unui club din Arad! Tânărul de 32 de ani a fost tăiat şi lovit cu pumnii în cap. Agentul era în timpul său liber

Agresorii au fost şi ei identificați și se află la sediul IPJ Arad pentru cercetări și luarea măsurilor legale.

Din primele informaţii, se pare că atacatorii ar fi fost cercetați de polițist într-un dosar și că l-ar fi căutat intenționat.

Reamintim că atacul a avut loc în această dimineaţă, în jurul orei 6.00, în fața clubului Wings din municipiul Arad. Mai multe detalii, AICI.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Cine este poliţistul tăiat cu maceta în Arad. Tânărul de 32 de ani a fost vânat de agresori şi atacat în faţa unui club (Video)