Antena Meniu Search
x

Video Cine este șoferul de Ferrari care a luat un polițist pe capotă, la Bocșa. Închiriase mașina ca să impresioneze la o nuntă, unde era naș

Scene de film de acţiune pe o stradă aglomerată din Bocşa! Oprit la un control de rutieră, şoferul unui Ferrari a demarat în trombă, a luat un agent de poliţie pe capotă şi şi-a văzut mai departe de drum. Agenţii au tras trei focuri de armă ca să-l oprească. După ce l-au reţinut, au aflat şi de ce fugea bărbatul de ei: avea mandat european de arestare pe numele lui. Culmea, maşina nu îi aparţine. Bărbatul a închiriat bolidul ca să impresioneze la o nuntă unde era naş.

de Redactia Observator

la 13.08.2021, 19:25

Vezi și

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Scenele ireale au loc pe un drum naţional din oraşul Bocşa. O coloană de bolizi de lux goneşte pe şosea cu manelele bubuind în boxe. Sunt opriţi de un filtru de poliţie. Şoferul unui Ferrari n-are chef să stea după poliţist, încetineşte şi îl informează sec că el se grăbeşte la o nuntă. Agentul insistă să îi arate actele. Atunci, individul calcă acceleraţia, îl ia pe capotă pe poliţist, îl trânteşte la pământ şi merge mai departe. Când îşi vede partenerul la pământ, colegul lui trage trei focuri de armă către bolid. Degeaba. Ceilalţi şoferi din coloană nici nu aşteaptă ca poliţistul rănit să se ridice şi încep să claxoneze deranjaţi. Ba mai mult, îi şicanează pe poliţişti. 

Şoferul fugar nu mai înaintează mult. E oprit de un alt filtru de poliţie, la circa 400 sute de metri distanţă. Agenţii ştiu deja ce a făcut şi îl reţin pe loc pentru 24 de ore. Etilotestul arată că nu era băut. 

Nu durează mult şi află de ce a fugit: 

Pe acelaşi subiect

Alina Boeru, purtător de cuvânt IPJ Caraș-Severin: Pe numele bărbatului este emis un mandat european de arestare pentru săvârșirea de infracțiuni pe teritoriul statului austriac. 

Individul cu Ferrari a vrut să impresioneze la o nuntă, unde urma să fie naș

Până ca distracţia să se încheie în arest, individul era pe cai mari. Cel puţin aşa pretindea. Bărbatul de 42 de ani închiriase Ferrariul din Spania tocmai ca să impresioneze la nunta la care trebuia să fie naş. De altfel, prin Bocşa a fost paradă de bolizi, iar pe reţelele de socializare a fost spectacol. Maşina de 270 de mii de euro a ajuns la o rudă a şoferului, după ce firma de tractări s-a temut să o ţină în custodie. 

Poliţistul lovit a ajuns la Spitalul de Urgenţă şi are nevoie de 30 de zile de îngrijiri medicale. 

Cosmin Bolosin, avocat: Dumnealui a spus că niciodată n-a avut intenţia de a lovi poliţistul cu maşina.

Ionuț Andrei Pop, vicepreședinte Europol: Aceste incidente nu sunt noi în România şi au generat pierderea de vieţi omeneşti.

Poliţiştii cer o lege mai dură care să sporească autoritatea agenţilor în stradă. Pentru lovirea poliţistului individul a scăpat cu control judiciar. În schimb, în baza mandatului de arestare emis de austrieci, care îl acuză de furt, va sta în închisoare cel puţin 15 zile. În 20 august judecătorii decid dacă îl extrădează. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Cine este șoferul de Ferrari care a luat un polițist pe capotă, la Bocșa. Închiriase mașina ca să impresioneze la o nuntă, unde era naș