Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Ea este fata de 19 ani ucisă şi îngropată de iubit într-o pădure din Vâlcea! Claudia a fost înjunghiată în inimă, apoi băgată în saci menajeri

Fata de 19 ani ucisă cu sânge rece de iubitul de 18 ani şi îngropată într-o pădure din Feţeni, zona Guranu, judeţul Vâlcea, se numeşte Claudia Roxana Mardasanu.

de Redactia Observator

la 18.04.2018 , 11:59

Fata de 19 ani ucisă cu sânge rece de iubitul în vârstă de 18 ani şi îngropată într-o pădure din Feţeni, zona Guranu, judeţul Vâlcea, se numeşte Claudia Roxana Mardasanu.

Potrivit descrierii de pe Facebook, tânăra din Călimăneşti a fost elevă la Tehnologic de Turism.

Presa locală scrie că tânăra a fost în plasament la DGASPC Vâlcea.

Articolul continuă după reclamă

Un asistent profesionist a avut-o în grijă de când s-a născut, din 1999, până când a împlinit vârsta de 18 ani, adică mai 2017.

În acelaşi an, în luna septembrie tânăra a dat naştere unui copil, pe care l-a părăsit tot la DGASPC. După naştere, a fost dusă la centrul maternal o zi.

Tânăra avea tulburări de comportament şi, la un moment dat, se pare că ar fi vrut să-şi arunce copilul pe geam. 

Reamintim că, în această dimineaţă, poliţiştii au găsit cadavrul tinerei îngropat într-o pădure din zona Goranu.

Suspectul de crimă este chiar iubitul fetei.

Tânărul din Vâlcea a fost reţinut pentru 24 de ore. Potrivit anchetatorilor, fapta a fost comisă în urmă cu aproximativ trei săptămâni.

”Din primele cercetări reiese că acesta ar fi lovit-o cu pumnii şi ar fi injunghiat-o, după care ar fi ingropat-o în pădure. Fapta s-a petrecut acum aproximativ trei săptămâni, dar fata nu a fost dată dispărută”, anunţă poliţiştii.

Parchetul de pe lângă Tribunalul Vâlcea a preluat dosarul şi va coordona cercetările. Deocamdată, tânărul nu şi-a justificat fapta. 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Ea este fata de 19 ani ucisă şi îngropată de iubit într-o pădure din Vâlcea! Claudia a fost înjunghiată în inimă, apoi băgată în saci menajeri