Antena Meniu Search
x

Galerie foto Cine este tânărul care a murit în accidentul din centrul Clujului. Cu doar 12 ore înainte de tragedie, Bogdan se fotografiase într-un restaurant

Cu doar 12 ore înainte de a-şi pierde viaţa, Bogdan petrecea într-un restaurant. Apucase să îşi actualizeze poza de profil pe Facebook înainte a se urca la volan şi a conduce spre moarte în centrul oraşului Cluj-Napoca.

de Monica Palade

la 25.09.2022, 15:00

Tânărul de 25 de ani, absolvent al Facultăţii de Drept de la Universitatea Babeș-Bolyai Facultatea de Drept, avea tot viitorul în faţă. Motoul după care se ghida în viaţă era „Cea mai mare aventură pe care o poţi avea este să îţi trăieşti viaţa visurilor tale”. Nu a apucat.

A fost străpuns de stâlpul de iluminat

La primele ore ale dimineţii de duminică, Bogdan a pierdut controlul volanului într-o curbă, din cauza vitezei uriaşe pe care o avea în localitate, a lovit bolarzii de pe trotuar şi a ricoşat în stâlpul de iluminat. În urma impactului violent, acesta s-a rupt şi a străpuns maşina, dar şi pe Bogdan. Atutorismul, marca BMW, s-a rupt în două.

Tânărul nu a avut nicio şansă de supravieţuire. Vestea morţii lui Bogdan i-a îndurerat profund pe cei dragi. Mesajele au curs pe reţelele de socializare. „Dumnezeu sa te odihneasca in pace prietene! Sincere condoleanțe familiei!”, “Cu durere in suflet azi , fratele meu Bogdan Lazar s a stins din viata! Dumnezeu sa il odihneasca si sa il ierte”, “Nu imi vine sa cred asa ceva.... Dumnezeu sa il ierte si sa il odihneasca in pace!!!”, “Dumnezeu sa il odihneasca in pace! Sincere condoleante! Sa treceti cu bine prin aceasta grea incercare”.

 “Dumnezeu să-i dea odihnă cea veșnică, iar vouă să va dea tăria să treceți prin această grea încercare.”, “Dumnezeu să îl odihnească în pace! Sincere condoleanțe și multă putere familiei!”, “Drum lin spre cer, varule!D-zeu sa te odihneasca!Mult prea tanar ai plecat,o sa ne lipsesti enorm. Sincere condoleante!”, „Sincere condoleanțe! Dumnezeu să îl odihnească în pace, iar vouă să vă dea multă putere!”

Reamintim că un accident grav a avut loc în această dimineață pe Calea Moților din Cluj-Napoca. În automobilul avariat se afla un tânăr de 25 de ani, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. „Pompierii din cadrul Detașamentului 2 Cluj-Napoca au intervenit în această dimineață la un grav accident rutier petrecut pe Calea Moților din Cluj-Napoca. Apelul de urgență a venit la ora 6:18, iar la fața locului s-au deplasat două autospeciale, precum și un echipaj SMURD de terapie intensivă mobilă. Ulterior, în sprijin a venit și o autospecială cu modul de descarcerare de la Detașamentul 1. În momentul în care pompierii au ajuns la fața locului, aceștia au găsit un autoturism puternic avariat. Înăuntru se afla un bărbat încarcerat, care prezenta leziuni incompatibile cu viața. Drept urmare, nu s-au mai putut aplica manevre de resuscitare. Mai exact, a fost vorba despre un tânăr în vârstă de 25 de ani.”, anunță ISU Cluj.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Reuşiţi să ţineţi cel mai aspru şi mai lung post din an, care a început astăzi?

Observator » Evenimente » Cine este tânărul care a murit în accidentul din centrul Clujului. Cu doar 12 ore înainte de tragedie, Bogdan se fotografiase într-un restaurant