Antena Meniu Search
x

Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în TERIBILUL ACCIDENT de la Olimp. Băiatul s-a IZBIT cu maşina de un copac, în această dimineaţă - IMAGINI ŞOCANTE

Un accident grav s-a petrecut, noaptea trecută, în județul Constanța. Un șofer tânăr, de doar 24 de ani, a murit, după ce s-a izibit cu maşina de un copac.

Un accident grav s-a petrecut, noaptea trecută, în județul Constanța. Un șofer tânăr, de doar 24 de ani, a încetat din viață, după ce s-a izibit cu maşina de un copac.

Accidentul a avut loc în zona stațiunii Olimp - restaurant Lacul Racilor.

În urma unui apel primit la numărul de urgențe 112, care anunța că o persoană este încarcerată, spre locul accidentului a plecat, de la Secția Mangalia, o autospecială cu modul de descarcerare însoțită de trei subofițeri.

Pe acelaşi subiect

Pompierii au reușit să scoată victima dintre tablele autoturismului avariat, dar medicii nu au putut decât să constate decesul șoferului.

Tânărul de 24 de ani se numeşte George Cristian Buciumeață. Era singur în mașină în momentul producerii accidentului și, din primele cercetări, se pare că a pierdut controlul volanului iar autoturismul a intrat cu viteză într-un copac de pe marginea străzii.

Prietenii săi spun că tânărul a consumat alcool într-un club înainte de a se sui la volan.

Ultima postare a tânărului pe pagina lui de Facebook este un citat din celebrul Paulo Coelho: "Să nu spui la nimeni unde te doare, pentru că va fi locul preferat unde te va lovi".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine este tânărul care şi-a pierdut viaţa în TERIBILUL ACCIDENT de la Olimp. Băiatul s-a IZBIT cu maşina de un copac, în această dimineaţă - IMAGINI ŞOCANTE