Antena Meniu Search
x

Cine este vinovat de poarta de la Timișoara care s-a prăbușit și a omorât un tânăr de 24 de ani

Poarta de la intrare în Timişoara care a omorât un om nu a căzut strict din cauza vântului, ci din cauza unei bucăţi de acoperiş care a lovit construcţia.

Poarta de acces în Timișoara s-a prăbușit peste o mașină și l-a ucis pe șofer

Poarta de la intrare în Timişoara care a omorât un om nu a căzut strict din cauza vântului, ci din cauza unei bucăţi de acoperiş care a lovit construcţia.

Acesta este verdictul dat de Cătălin Iapă, consilierul personal al primarului Timişoarei, Nicolae Robu.

Într-un mesaj publicat pe pagina sa de Facebook, consilierul personal al primarului Timişoarei a susținut că "poarta a căzut din cauza impactului cu acoperişul clădirii albe din stânga care a fost luat de vânt, nu din cauza strict a vântului!".

Iapă îşi bazează teoria pe un detaliu din înregistrarea care surprinde momentul prăbuşirii porţii.

Pe acelaşi subiect

Din imagini pare că exact în momentul prăbuşirii porţii, construcţia este lovită de un obiect alb, care pare mai degrabă o bucată de pânză sau banner.

Vlad Baici și-a pierdut viața în urmă cu o săptămână, în timpul furtunii de duminică care a devastat Timișoara. Poarta grea de câteva tone s-a prăbușit peste mașina sa și l-a strivit.

Pompierii de la Descarcerare au încercat să îl scoată pe Vlad dintre fiarele contorsionate, însă medicii nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Cine este vinovat de poarta de la Timișoara care s-a prăbușit și a omorât un tânăr de 24 de ani