Antena Meniu Search
x

Video Cine e tânărul de 22 de ani mort în accidentul tragic din Tomşani, Vâlcea. Viorel se întorsese din Anglia şi mai avea doar 7 km până acasă

Accident tragic în localitatea Tomşani din Vâlcea. Un tânăr de 22 de ani a murit, după ce maşina pe care o conducea s-a ciocnit violent cu un autocar cu 51 de elevi care mergeau în excursie. Băiatul ar mai fi avut de mers doar 7 km până acasă şi ar fi încercat să intre într-o depăşire când a avut loc tragedia. Tânărul se întorcea din Anglia şi mergea spre casă, neştiind că acesta avea să fie ultimul său drum.

de Redactia Observator

la 15.06.2024 , 14:03

Şoferul de 22 de ani ar mai fi avut de mers doar 7 km până acasă. Tânărul tocmai venise din Anglia şi aterizase la Cluj, de unde se dusese direct la Sibiu, deoarece acolo îşi lăsase maşina înainte să plece în străinătate.

Băiatul ar fi intrat într-o depăşire

De la Sibiu, băiatul şi-a luat maşina şi a pornit spre casă, neştiind că acesta avea să fie ultimul său drum. Marţi urma să plece înapoi în Anglia, după ceea ce ar fi trebuit să fie o vacanţă frumoasă alături de familie şi prieteni.

Vezi și

Pe o şosea din comuna Tomşani, tânărul de 22 de ani ar fi intrat într-o depăşire, moment în care s-a ciocnit frontal cu un autocar cu 51 de elevi care mergeau în excursie pe Valea Prahovei. Din păcate, impactul violent i-a fost fatal. Medicii au încercat să-l resusciteze, însă fără rezultat.

Pe acelaşi subiect

Trei copii şi şoferul autocarului au fost transportaţi la spital

UPDATE: ISU Vâlcea anunţă că încă doi copii au fost transportaţi la spital. 

”La ora 07:47 a fost activat Planul Roşu, iar după sosirea primelor echipaje si evaluarea medicală a pasagerilor a fost dezactivat, la ora 07:57”, a transmis ISU Vâlcea, potrivit news.ro.

Persoana decedată avea 22 de ani. 

UPDATE: ISU Vâlcea anunţă că şoferul maşinii a decedat.

Echipajele operative sosite la faţa locului au constatat că în evenimentul rutier au fost implicate un autoturism şi un autocar în care se aflau 51 de minori şi 5 adulţi.

Pasagerii din autocar au fost evaluaţi medical - 2 minori cu atac de panică şi şoferul cu escoriaţii. Soferul şi un minor au fost transportaţi la spital.

ŞTIRE INIŢIALĂ: ”Centrul Infotrafic din Inspectoratul General al Poliţiei Române informează că pe DN 67, în zona localităţii Tomşani, judeţul Vâlcea, s-a produs un accident rutier în care au fost implicate un autoturism şi un autocar care transporta elevi şi cadre didactice”, anunţă Centrul Infotrafic.

Sursa citată a precizat că şoferul maşinii a fost rănit, fiind resuscitat.

Circulaţia rutieră este oprită pe ambele sensuri de mers.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 1 vot
Întrebarea zilei
Aţi întâmpinat până acum probleme în reciclarea sticlelor, prin sistemul RetuRO?
Observator » Evenimente » Cine e tânărul de 22 de ani mort în accidentul tragic din Tomşani, Vâlcea. Viorel se întorsese din Anglia şi mai avea doar 7 km până acasă