Antena Meniu Search
x

Foto Cine sunt cei doi soți, găsiți morți la Gura Portiței. Viorel a dus-o pe Violeta la mare doar ca să o omoare

Se pregăteau de nuntă la anul și păreau că formează o familie fericită. În spatele ușilor închise, însă, viața Violetei nu era deloc ușoară.

de Monica Palade

la 30.08.2023, 17:10

Potrivit unei rude, Viorel obișnuia să o bată în repetate rânduri pe femeia care îi dăruise trei copii. Se certau de la avere și se pare că bărbatul a fost chiar internat la Socola, lucru pe care medicii de acolo nu l-au confirmat însă.

O crimă așteptată

Toți însă se așteptau ca într-o zi femeia să fie ucisă de bărbatul ei. Iar acest lucru s-a întâmplat, din păcate, într-un final. Viorel a dus-o pe Violeta la mare. Iar acolo i-a plănuit sfârșitul dramatic de care a avut parte femeia.

Cei doi soți locuiau în comuna Todirești și aveau trei fiice. Una era plecată în Anglia și căsătorită acolo, una urma să facă nunta la anul și una mai mică, scrie ZiaruldeIasi. El lucra la o cunoscută firmă de vinuri, în timp ce ea era casnică. Cei doi soți s-au cazat la Gura Portiței, iar duminică în jurul prânzului trebuiau să predea camera. Cum acest lucru nu s-a întâmplat, s-a dat alarma. Câteva ore mai târziu, trupul bărbatului era găsit pe plajă în slip și ciorapi. La doar 2 kilometri distanță a fost găsită și soția sa cu gâtul tăiat. După răni, medicii legiști au stabilit că Violeta s-a luptat pentru viața ei. Anchetatorii cred că în tot acest timp, Viorel a plănuit crima.

Pe acelaşi subiect

Ce spun polițiștii

La data de 27.08.2023, orele 17,30, organele de urmărire penală au fost sesizate cu privire la faptul că pe canalul Leahova, la o distanţă de aproximativ 500 m de Gura Portiţei, a fost găsit un cadavru de sex masculin, care nu prezenta urme vizibile de violenţă. Din cercetări s-a stabilit că în data de 26.08.2023, ora 14,oo, persoana în cauză s-a cazat în incinta Satului de Vacanţă de la Gura Portiţei împreună cu soţia sa.

A fost constituit dosar penal sub aspectul săvârşirii infracţiunii prev. de art. 192 din C.Pen. Din concluziile preliminare desprinse din raportul de autopsie medico legală întocmit de SML Tulcea, rezultă faptul că decesul a fost cauzat de asfixie mecanică prin înec, fără a prezenta leziuni în legătură cu decesul.

Întrucât în urma celor constatate nu a fost identificată soţia persoanei decedate, au fost desfăşurate activităţi cu forţe mărite, cu sprijinul ISU, a lucrătorilor Serviciului de Investigaţii Criminale, a primăriei şi a comunităţii locale, ocazie cu care în data de 28.08.2023, în jurul orei 11:30, pe malul canalului de legătură Leahova la o distanţă de aproximativ 2 km de Gura Portiţei, în stufăriş, a fost identificat cadavrul acesteia.

Din primele verificări efectuate de lucrătorii Serviciului de Investigaţii Criminale al I.P.J Tulcea rezultă faptul că soţia prezenta o plagă tăiată la nivelul gâtului. Procurorul de caz din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Tulcea a dispus începerea urmăririi penale în cauză cu privire la infracţiunea de omor prev. în art. 188 alin. 1 C.pen.

Știre realizată cu ajutorul informațiilor funizate de reporterii Observator Clara Mihociu și Cristina Niță.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Cine sunt cei doi soți, găsiți morți la Gura Portiței. Viorel a dus-o pe Violeta la mare doar ca să o omoare