Antena Meniu Search
x

Video Fostul șef al Serviciului de Înmatriculări și Permise Iași, suspect de crimă. Ar fi călcat cu mașina un localnic şi ar fi fugit de la locul accidentului

Fostul șef al Serviciului de Înmatriculări și Permise Iași a devenit oficial suspect de uciderea unui om. Acesta este bănuit că la sfârşitul lunii iunie ar fi călcat cu mașina un localnic şi ar fi fugit de la locul accidentului. 

de Redactia Observator

la 29.08.2023, 20:10

Vezi și

O serie de detalii l-au plasat pe Vasile Zacornea la locul accidentului din noaptea respectivă. Se vorbea încă de pe atunci de nişte camere de supraveghere care au observat faptul că în noaptea respectivă, la scurt timp de la ora la care se bănuieşte că a avut loc cumplitul accident, acesta trecea cu maşina pe drumul respectiv.

Ulterior s-a discutat, potrivit unor surse, şi despre o expertiză a maşinii fostului comisar - fostul şef de la serviciul permise din iaşi. Acum, anchetatorii confirmă că are calitatea de suspect în acest dosar deschis atât pentru ucidere din culpă cât şi pentru părăsirea locului accidentului.

Accidentul a avut loc la sfârşitul lunii iunie, dar victima a fost descoperită abia a doua zid e către un localnic care a trecut prin zonă şi a observat că o persoană fără viaţă se află pe drum.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Fostul șef al Serviciului de Înmatriculări și Permise Iași, suspect de crimă. Ar fi călcat cu mașina un localnic şi ar fi fugit de la locul accidentului