Antena Meniu Search
x
LIVE

Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York

Descoperire şocantă într-un apartament. O întreagă familie, printre care şi doi copii de un an şi trei ani, a fost găsită fără viaţă în locuinţa din Upper West Side, New York, Statele Unite.

De Monica Palade la 29.08.2023, 22:38
Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York - Profimedia

Un purtătorul de cuvânt al Poliției din New York a declarat pentru People că oamenii legii au fost chemați acolo luni după-amiază pentru verificări, după ce o rudă a dat alarma. Cu ajutorul pompierilor, poliţiştii au reușit să intre în apartamentul de la etajul patru, unde au găsit cadavrele celor patru. Se ia în calcul o triplă crimă, urmată de sinucidere.

Familie măcelărită în propriul apartament

Printre victime se numără un bărbat de 41 de ani și o femeie de 40 de ani, ambii cu traumatisme la nivelul gâtului. Poliția a descoperit, de asemenea, doi copii, de 1 și 3 ani. Copilul de trei ani avea răni pe corp, iar copilul de un an traumatisme pe întreg trupul, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției.

Purtătorul de cuvânt al NYPD a declarat că toate cele patru victime au fost declarate moarte la fața locului și că ancheta este în desfășurare.

Potrivit ABC-7, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit într-un dormitor, iar femeia decedată pe hol. Omul era superintendentul de multă vreme al clădirii şi că locuia acolo încă din copilărie. Victimele prezentau răni prin înjunghiere, mai transmite ABC-7.

Potrivit CBS New York, poliția a spus că a răspuns la un apel la 911 de la una dintre rudele victimei, care a zărit inițial victima „sângerând pe podea” când se uita prin vizorul apartamentului. ABC-7 a raportat că poliția a recuperat trei cuțite de la fața locului, în timp ce CBS New York a raportat că anchetatorii au spus că nu există semne de intrare forțată și niciun bilet de adio care să fi explicat tragedia.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Stiri externe » Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York