Antena Meniu Search
x

Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York

Descoperire şocantă într-un apartament. O întreagă familie, printre care şi doi copii de un an şi trei ani, a fost găsită fără viaţă în locuinţa din Upper West Side, New York, Statele Unite.

de Monica Palade

la 29.08.2023, 22:38

Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York - Profimedia

Un purtătorul de cuvânt al Poliției din New York a declarat pentru People că oamenii legii au fost chemați acolo luni după-amiază pentru verificări, după ce o rudă a dat alarma. Cu ajutorul pompierilor, poliţiştii au reușit să intre în apartamentul de la etajul patru, unde au găsit cadavrele celor patru. Se ia în calcul o triplă crimă, urmată de sinucidere.

Familie măcelărită în propriul apartament

Printre victime se numără un bărbat de 41 de ani și o femeie de 40 de ani, ambii cu traumatisme la nivelul gâtului. Poliția a descoperit, de asemenea, doi copii, de 1 și 3 ani. Copilul de trei ani avea răni pe corp, iar copilul de un an traumatisme pe întreg trupul, potrivit purtătorului de cuvânt al poliției.

Purtătorul de cuvânt al NYPD a declarat că toate cele patru victime au fost declarate moarte la fața locului și că ancheta este în desfășurare.

Potrivit ABC-7, bărbatul în vârstă de 41 de ani a fost găsit într-un dormitor, iar femeia decedată pe hol. Omul era superintendentul de multă vreme al clădirii şi că locuia acolo încă din copilărie. Victimele prezentau răni prin înjunghiere, mai transmite ABC-7.

Potrivit CBS New York, poliția a spus că a răspuns la un apel la 911 de la una dintre rudele victimei, care a zărit inițial victima „sângerând pe podea” când se uita prin vizorul apartamentului. ABC-7 a raportat că poliția a recuperat trei cuțite de la fața locului, în timp ce CBS New York a raportat că anchetatorii au spus că nu există semne de intrare forțată și niciun bilet de adio care să fi explicat tragedia.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Stiri externe » Şi-a ucis întreaga familie şi apoi s-a sinucis. Nici copiii nu au scăpat. Descoperire tulburătoare într-un apartament din New York