Antena Meniu Search
x

Foto Cine sunt tinerii morți în accidentul din Bistrița-Năsăud. Destin frânt pentru Robert și Alexandra, studenți la Cluj

Bilanț negru după accidentul mortal produs duminică seara în Bistrița-Năsăud, pe DN 17 C, la ieșirea din comuna Telciu spre comuna Romuli. Un tânăr de 21 de ani, șoferul mașinii, o tânără de 20 de ani, aflată și ea în autoturism, precum și unchiul șoferului, un bărbat de 40 de ani, au murit în urma impactului cu un autocar. Mașina, o Skoda, s-a transformat într-un morman de fiare vechi. Singurul supraviețuitor a fost un alt tânăr, de 21 de ani, care a ajuns la spital în stare gravă.

de Redactia Observator

la 09.01.2023, 16:25

tineri morți în accidentul din Bistrița-Năsăud
Cine sunt tinerii morți în accidentul din Bistrița-Năsăud. Destin frânt pentru Robert și Alexandra, studenți la Cluj - mesager24.ro

Potrivit publicației Mesager 24, trei dintre cei patru ocupanți au autoturismului (toți din comuna Pojorâta, din județul Suceava) au murit pe loc. Cei decedați sunt Robert Robert Cehren (șoferul mașinii, în vârstă de 21 ani), Alexandra Străjeriu (în vârstă de 20 de ani) și unchiul lui Robert (în vârstă de 40 de ani), supraviețuitorul fiind Daniel Rusu (21 de ani).

Tinerii veneau de acasă după ce trecuseră Pasul Șetref, prin Maramureș, și se îndreptau spre Cluj-Napoca, acolo unde erau studenți, tot acolo dorind să ajungă și unchiul lui Robert pentru a prinde avionul spre Italia, unde acesta era stabilit.

Cel mai grav accident din Bistrița-Năsăud din ultimii cinci ani

Trei persoane şi-au pierdut viaţa, aseară, pe un drum naţional din Bistriţa-Năsăud, după ce maşina în care se aflau s-a izbit violent de un autocar cu 37 de pasageri.

Un şofer de 21 de ani a pierdut controlul volanului, iar maşina pe care o conducea s-a izbit violent de un autocar cu 37 de pasageri la bord. În urma impactului devastator, autoturismul, în care erau şi trei pasageri, a fost proiectat într-o râpă. Autorităţile au activat imediat Planul Roşu de Intervenţie. 

"Autoturismul lor s-a izbit de un autocar plin de călători. Coliziunea a fost teribilă. Practic, maşina este un morman de fiare vechi", a povestit un martor. Tânărul şofer şi alte două persoane din maşina sa au murit pe loc. Cel de-al patrulea pasager, Daniel Rusu, a ajuns la spital în stare gravă. În autocar se aflau 37 de persoane care nu au nevoie de îngrijiri medicale. Şoferul spune că maşina circula cu viteză prea mare şi n-a putut evita impactul. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii morți în accidentul din Bistrița-Năsăud. Destin frânt pentru Robert și Alexandra, studenți la Cluj