Antena Meniu Search
x

Foto Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Focșani. Maşina lor, un Audi A6, s-a făcut praf în impactul cu un TIR

Sfârşit tragic, noaptea trecută, pentru trei tineri din Vrancea. Aflat la volanul unui Audi A6, un tânăr de 18 de ani a pierdut controlul direcţiei și a intrat într-un TIR, omorându-și doi prieteni care se aflau cu el în mașină, de 22, respectiv 30 de ani.

de Redactia Observator

la 06.08.2021, 11:40

Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Focșani. Maşina lor, un Audi A6, s-a făcut praf în impactul cu un TIR
Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Focșani. Maşina lor, un Audi A6, s-a făcut praf în impactul cu un TIR - Facebook/ jurnaldevrancea.ro

Impactul cu TIR-ul a fost unul extrem de puternic, iar imaginile surprinse imediat după coliziune sunt dramatice. Martorii au fost îngroziți să constate că în mașina transformată într-un morman de fiare se află trei persoane decedate.

Potrivit jurnaldevrancea, la volan se afla Claudiu, un tânăr de 18 din localitatea vrânceană Popești. Alături de acesta, în Audi se mai aflau doi prieteni: Mihai, în vârstă de 22 de ani, din Dumbrăveni, și Cătălin, în vârstă de 30 de ani, din Golești. 

La fața locului au fost mobilizate mai multe echipaje de intervenție, însă nimeni nu a putut face nimic pentru ei. 

Val de mesaje de condoleanțe, după moartea celor trei prieteni

Pe acelaşi subiect

La scurt timp după accident, paginile de Facebook ale celor trei tineri au fost inundate de mesaje de condoleanțe.

“Ne-ai părăsit prea devreme… Nu îți vom uita niciodată energia și zâmbetul de pe buze! Ai fost un prieten bun si iubit de care ne vom aminti cu drag… Ne-ai lăsat un gol adânc in suflet tuturor pe care nu-l vom putea umple vreodată…Drum lin spre cer,suflet curat și bun!”, a scris o prietenă pe pagina lui Claudiu Despa. 

“Drum lin catre cer frățiorilor! Nu va voi uita niciodata!”, este un alt mesaj postat de apropiații celor trei. 

”Dumnezeu să te ierte, prieten drag, nu îmi vine să cred ceea ce s a întâmplat, drum lin către îngeri, ai plecat prea devreme dintre noi”, a scris un alt cunoscut.

”VITEZA UCIDE!!! 3 suflete care au plecat de lângă noi prea devreme! Păcat de ei, erau niște băieți de milioane, chiar îmi pare rău de ei, condoleanțe familiilor! Dumnezeu să vă aibă în pază! Aviz celor ce au mania vitezei, întâi gândiți-vă că în fier nu te poți baza niciodată”, a scris un alt prieten. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Cine sunt tinerii morţi în accidentul din Focșani. Maşina lor, un Audi A6, s-a făcut praf în impactul cu un TIR