Antena Meniu Search
x

Video Un motociclist din Cisnădie a murit după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani

Un motociclist de 31 de ani a murit, noaptea trecută, după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina, și a fost nevoie de intervenția salvamontiștilor pentru a-i recupera trupul neînsuflețit. Polițiștii au găsit motocicleta în apropierea victimei.

Ana Maria Ghiarasim
de Ana Maria Ghiarasim

la 06.08.2021, 11:58

Motociclist din Cisnădie, mort după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani
Motociclist din Cisnădie, mort după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani - ziarulunirea.ro

Motociclistul avea 31 de ani și era din orașul Cisnădie, județul Sibiu. Bărbatul plecase în cursul zilei de joi la o plimbare cu motocicleta pe Transalpina când, cel mai probabil în urma unui accident, a căzut cu motorul într-o râpă de pe raza satului Căpâlna, din comuna Săsciori, județul Alba. 

Soția l-a dat dispărut după ce a constatat că bărbatul nu i-a mai răspuns de ore întregi la telefon, după ce a ieșit cu motorul la plimbare. 

”Persoana, în vârstă de 31 de ani, a fost găsită decedată în noaptea de 5/6 august, în jurul orei 23.50, în apropierea unui drum public ce leagă localitățile Șugag și Sebeș, din județul Alba. Motocicleta a fost depistată în apropierea tânărului, iar din investigațiile preliminare efectuate de către polițiști nu au rezultat indicii care să sugereze faptul că tânărul ar fi fost victima unei infracțiuni comise cu violență”, anunță IPJ Alba, potrivit ziarulunirea.ro.

Sibianul a căzut cu motocicleta într-o râpă

Pe acelaşi subiect

Trupul motociclistului sibian a fost recuperat din râpă de serviciul de Salvamont Alba, împreună cu ISU Alba. Din primele informații, salvatorii au intervenit în cadrul evenimentului în urma unui apel la 112.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

Trupul sibianului a fost transportat la Serviciul de Medicină Legală Alba pentru efectuarea autopsiei.

Polițiștii din cadrul I.P.J. Alba au deschis o anchetă în vederea stabilirii circumstanțelor exacte în care a survenit decesul tânărului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că se vor înmulţi atacurile urşilor în România?

Observator » Evenimente » Un motociclist din Cisnădie a murit după ce a căzut într-o râpă, pe Transalpina. Bărbatul avea 31 de ani