Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Cioban din Buzău, omorât în bătaie de angajatorul său pentru nişte oi. Bărbatul şi-a dat ultima suflare în căruţă, în drum spre ambulanţă

Un bărbat de 46 de ani din judeţul Buzău a fost reţinut după ce ar fi omorât în bătaie un cioban de 54 de ani, angajat al său la o stână pe care o deţine în comuna Padina.

de Redactia Observator

la 02.10.2024 , 11:39

Cioban înconjurat de oi Cioban din Buzău, omorât în bătaie de angajatorul său pentru nişte oi - Shutterstock

Între cioban şi angajatorul său s-ar fi iscat un conflict spontan legat de înstrăinarea de către cioban a unor oi de la stâna deţinută de bărbatul de 46 de ani. Acesta l-a bătut pe cioban.

Pentru a-i acorda primul ajutor bărbatului de 54 de ani a fost solicitat ajutor la 112, o ambulanţă de la SAJ Ialomiţa a fost trimisă acolo, însă zona în care se află stâna este una greu accesibilă, iar autospeciala nu a putut ajunge. Ciobanul a fost urcat într-o căruţă cu intenţia de a ajunge la ambulanţă, însă pe drum acesta a decedat, potrivit News.

Potrivit IPJ Buzău, agresorul a fost identificat, reţinut şi este audiat de un procuror al Parchetului de pe lângă Tribunalul Buzău, instituţie care a preluat cazul.

Articolul continuă după reclamă
Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Cioban din Buzău, omorât în bătaie de angajatorul său pentru nişte oi. Bărbatul şi-a dat ultima suflare în căruţă, în drum spre ambulanţă