Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Clanul Cordunenilor, victorie în justiţie după o condamnare de 14 ani de închisoare pentru crimă organizată

Clanul Cordunenilor a îngenuncheat justiţia din România. Unul dintre liderii clanului a fost achitat după ce, în primă instanţă, a primit 14 ani de închisoare.

de Redactia Observator

la 08.02.2018 , 09:08

Clanul Cordunenilor, victorie în justiţie după o condamnare de 14 ani de închisoare

Clanul Cordunenilor a îngenuncheat justiţia din România. Unul dintre liderii clanului a fost achitat după ce, în primă instanţă, a primit 14 ani de închisoare.

Petronel Corduneanu, unul dintre liderii grupării de interlopi, a fost achitat, ieri, definitiv, de judecătorii Curţii de Apel Iaşi.

Corduneanu era judecat într-un dosar de constituire a unui grup infracţional organizat şi şantaj.

Articolul continuă după reclamă

Judecătorii au considerat că infracţiunea de constituire de grup infracţional organizat nu există, iar infracţiunea de şantaj s-a prescris.

Pe acelaşi subiect

În primă instanţă, Corduneanu a fost condamnat la 14 ani de închisoare pentru aceste infracţiuni.

Achitarea care s-a transformat într-o palmă pentru sistemul judiciar din România vine la numai câteva zile după ce acelaşi individ a fost reţinut de Poliţie pentru şantaj, însă a fost pus în libertate de procurori.

Petronel Corduneanu nu a fost nici măcar dus în faţa instanţei cu propunere de arestare pentru că procurorul de caz a decis că împotriva acestuia nu există nicio probă.

Clanul Cordunenilor, implicat în tentativa de omor a unui 'mascat'

La sfârşitul lunii trecute, un fost poliţist al Serviciului de Acţiuni Speciale Iaşi, a fost înjunghiat în cap şi umăr de un interlop din Iaşi, apropiat al clanului Cordunenilor.

Agentul Iulian Dumitraş se afla într-un club din Iaşi, alături de iubita lui, atunci când a fost atacat de interlopi.

După ce a primit o lovitură dură în faţă, lovitură care i-a provocat o fractură de piramidă nazală, Dumitraş şi-a luat iubita şi a plecat la spital.

În faţa spitalului din Iaşi, poliţistul a fost aşteptat de Radu Holban, un afacerist din Iaşi şi apropiat al clanului Cordunenilor.

Interlopul a încercat să îi înfigă un cuţit în cap şi apoi l-a înjunghiat în umăr.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeți că scrisul de mână are beneficii care nu pot fi înlocuite de tehnologie?
Observator » Evenimente » Clanul Cordunenilor, victorie în justiţie după o condamnare de 14 ani de închisoare pentru crimă organizată