Antena Meniu Search
x

Clipe de coşmar pentru un bărbat din Mureş. A fost bătut crunt şi jefuit de trei tineri, care au dat buzna peste el în casă

Un bărbat de 62 de ani din judeţul Mureş a trecut prin clipe de coşmar, după ce a fost bătut de trei minori care voiau să-l jefuiască în propria locuinţă. Atacatorii au dat buzna chiar în timpul nopţii, atunci când victima dormea. Aceasta nu a avut nicio şansă să se apere. 

de Redactia Observator

la 01.04.2024, 08:26

Vezi și

Cei trei minori au avut un plan bine pus la punct. Cu feţele acoperite, pentru a nu fi recunoscuţi, aceştia au intrat în toiul nopţii peste bărbatul de 62 de ani. Victima a fost trezită din somn cu multiple lovituri în zona capului şi a feţei. Sub ploaia de lovituri, bărbatul nu a reuşit să se apere.

"Mi-au rupt uşa, au spart geamul şi au venit noaptea la 3 peste mine. M-au bătut în casă, apoi m-au scos afară. Am putut striga eu la cineva, că nu m-a auzit nimeni. Doi mă băteau şi unul controla în casă. Tot a fost deranjat. Cică: dacă nu dai banii, te omorâm", a declarat victima.

Victima şi cei trei agresori ai săi s-au distrat, cu o seară înainte de jaf, la o petrecere. Acolo, bărbatul s-ar fi lăudat că ţine mulţi bani în casă. A fost momentul în care adolescenţii s-au gândit că aşa se pot îmbogăţi rapid, fără pic de muncă.

Reporter: Din ce cauză au intrat acolo?

Pe acelaşi subiect

Tatăl unui agresor: Au băut, s-au drogat, eu ştiu ce au făcut, domnu'?

Reporter: L-au bătut tare pe bătrân?

Tatăl unui agresor: L-au bătut.

Localnic: Mai vin seara aici, se distrează, râd, cântă, fluieră, mai fac deranjamente la oameni.

Ce riscă cei trei agresori

Bărbatul nu a sunat la 112 în noaptea în care a fost agresat, ci abia a doua zi dimineaţă, acesta a mers la sediul poliţiei. "Ce merită acum să păţească? Să-i pedepsească. ce vrea legea", spune victima

"Urmare a cercetărilor efectuate, poliţiştii au identificat, la aceeaşi dată, trei tineri de 16 şi 17 ani din Iernut banuiţi de comiterea faptei. Aceştia au fost conduşi la sediul Poliţiei, ulterior, în urma probatoriului administrat, fiind reţinuţi pentru 24 de ore", a transmis IPJ Mureş. Cei trei adolescenţi riscă acum să petreacă ani grei în spatele gratiilor.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Clipe de coşmar pentru un bărbat din Mureş. A fost bătut crunt şi jefuit de trei tineri, care au dat buzna peste el în casă