Antena Meniu Search
x

Video "Țipa, a fost lovită. Abia am recunoscut-o". Bătrână din Constanța, urmărită de un tâlhar și atacată cu o teslă în scara blocului. A lovit-o până a desfigurat-o

O femeie de 81 de ani din Constanţa a ajuns la spital după ce a fost atacată, în scara blocului în care locuia, de un individ care a urmărit-o zeci de metri. Femeia a încercat cu greu să scape de agresor, însă, în zadar. Au salvat-o vecinii. Bărbatul a reuşit să fugă, dar, după câteva ore, acesta s-a predat la poliţie. Vă avertizăm, urmează imagini şi detalii care vă pot afecta emoţional!

de Redactia Observator

la 30.03.2024, 10:21

Vezi și

Bătrâna de 81 de ani a fost luată în vizor de către agresor, un barbat de 43 de ani, încă din staţia de autobuz. Şi a urmărit-o până la intrarea în bloc, fără să fie observat.

Femeia a fost atacată cu o teslă, în scara blocului

Iar după ce femeia a intrat în scara blocului şi uşa scării s-a închis, tâlharul a atacat-o cu o teslă. Chiar şi căzută la pământ, individul a continuat să o lovească cu obiectul metalic. Din fericire, strigătele victimei au fost auzite de vecini.

Bărbat: Lumea spune că ţipa şi cineva din bloc a alertat poliţia. A fost lovită. Oricum arăta destul de rău. Am văzut-o pe targă şi de-abia am recunoscut-o, ca eu o cunosc de foarte mult timp.

 O patrulă de poliţie aflată în zonă a ajuns imediat la faţa locului. La fel şi o ambulanţă care a transportat rănita la spital, aceasta având mai multe râni pe faţă şi pe braţe. Între timp bărbatul s-a prezentat singur la poliţie. El este acuzat de vătămare corporală.  

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Preferaţi ca pentru masa de Paşte să preparaţi cât mai multe produse în casă, pentru a evita E-urile?

Observator » Evenimente » "Țipa, a fost lovită. Abia am recunoscut-o". Bătrână din Constanța, urmărită de un tâlhar și atacată cu o teslă în scara blocului. A lovit-o până a desfigurat-o