Antena Meniu Search
x

Video Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă

Un alt incident şocant într-o şcoală din România. De această dată, în Bacău. Doi profesori au încercat să ia telefonul unei eleve de clasa a 7-a, după ce aceasta l-a filmat pe unul dintre dascăli ca să-l posteze pe o reţea socială. În vacarmul general, unul dintre copii apucă de picior un profesor şi îl trânteşte. După incident, conducerea instituţiei de învăţământ a inceput o anchetă. Elevii ar mai fi făcut probleme şi anii trecuţi.

de Adrian Obreja

la 28.03.2024, 09:19

Vezi și

Mamă, ce îi dă! Uite! Filmează! Bă, dar ce îi dă! Bă! A dat-o cu capul de masă. Eşti nebună? Băi! 

Imaginile filmate într-o şcoală din România şochează din nou. Într-un vacarm nebun, doi dascăli încearcă să ia telefonului unei fete după ce aceasta ar fi făcut un filmuleţ cu profesorul de geografie pentru a-l posta pe o reţea socială. 

Zi ce ai filmat! 

Dă telefonul! 

Pe acelaşi subiect

Bă! Bă! 

Lăsaţi-l!

S-au pus amândoi, proştii.

Dă telefonul, nu auzi?

Adrian Obreja, reporter Observator: Scenele au avut loc într-una dintre clasele Liceului Tehnologic, iar conducerea unităţii de învăţământ spune că a fost un incident minor provocat chiar de către cei doi elevi care au mai făcut probleme în trecut.

Unul dintre dascăli este chiar dirigintele copiilor

Pe filmare se poate observa când, pus la podea de cei doi profesori, elevul reuşeşte să arunce telefonul pe jos. Sora lui se împiedică şi se loveşte cu capul de bancă. Băiatul profită de momentul de panică şi îl apucă pe profesorul său de un picior şi îl trânteşte. 

Doinița Tulac, directorul Liceului Tehnologic Răchitoasa: Profesorul încerca să-l ia, a refuzat (n.r. eleva). Având un frate acolo, i-a pasat telefonul. Deci, practic, se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie.

Conducerea şcolii a demarat o anchetă internă şi a luat declaraţii de la elevii şi profesorii implicaţi. Unul dintre dascăli este chiar dirigintele copiilor de clasa a VII-a.

Doinița Tulac, directorul Liceului Tehnologic Răchitoasa: Copiii au carenţe educaţionale, sunt copii problematici, au mai fost implicaţi şi în alte incidente. Problema se rezolvă la nivel de şcoală. 

Liceul Tehnologic Răchitoasa nu reuşeşte să iasă în evidenţă cu rezultate excepţionale la învăţătura. Anul trecut niciun elev nu a reuşit să ia bacalaureatul, în timp ce media de admitere la liceu a fost de 3,02 la profilul de agricultură. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 2 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Se jucau "urşii şi vânătorii" cu profesorul de geografie. Reacția directorului Liceului Tehnologic dn Bacău, după încăierarea din sala de clasă