Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Peste un kilogram de cocaină ascunsă într-o imprimantă trimisă din Spania, în Olt

Peste un kilogram de cocaină a fost descoperită după un flagrant în Olt. Drogurile au fost ascunse într-o imprimantă, trimisă din Spania prin colet.

de Redactia Observator

la 01.02.2019 , 17:23

Cocaină ascunsă într-o imprimantă trimisă unor bărbaţi din Olt, prin colet, din Spania Peste un kilogram de cocaină ascunsă într-o imprimantă trimisă din Spania, prin colet, unor bărbaţi din Olt - Poliţia Română

Peste un kilogram de cocaină a fost descoperită după un flagrant în Olt. Drogurile au fost ascunse într-o imprimantă, trimisă din Spania prin colet.

Două persoane care au ridicat o imprimantă, expediată prin colet din Spania, în care era ascunsă o cantitate de 1,5 kilograme de cocaină, au fost prinse în flagrant de către poliţişti şi procurorii DIICOT.

”La data de 31.01.2019, procurorii DIICOT - Biroul Teritorial Olt împreună cu ofiţeri de poliţie judiciară din cadrul Serviciului de Combatere a Criminalităţii Organizate Olt au realizat o acţiune de prindere în flagrant delict, pe raza municipiului Slatina, în urma căreia au depistat două persoane, în vârstă de 17 şi respectiv 42 de ani, în timp ce ridicau un colet expediat din Spania care conţinea o imprimantă înfăşurată în folie de protecţie”, a transmis, vineri DIICOT. 

Articolul continuă după reclamă

În interiorul imprimantei, au fost descoperite două pungi a câte 6 pachete, sub forma unor tablete, învelite în folie din material plastic, ce cântăreau aproximativ 1.520 grame de cocaină, potrivit anchetatorilor.

Procurorii din Olt au dispus reţinerea pentru o perioadă de 24 de ore a unuia dintre suspecţi care va fi prezentat Tribunalului Olt cu propunere de arestare preventivă pentru trafic de droguri de mare risc.  

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vi se pare prea scumpă mobila românească?
Observator » Evenimente » Peste un kilogram de cocaină ascunsă într-o imprimantă trimisă din Spania, în Olt