Antena Meniu Search
x

Colega Luizei Melencu, audiată de procurori: 'Nu este moartă! În loc să caute fetele, caută probe'

Procurorii DIICOT şi poliţiştii care anchetează dispariţia Luizei Melencu au audiat, astăzi, mai multe colege ale fetei, în speranţa că vor obţine noi informaţii. Totuşi, una dintre colegele Luizei i-a acuzat pe anchetatori că în loc să le caute pe fete, respectiv pe Luiza şi Alexandra, caută probe.

Alin Tarnovschi
de Alin Tarnovschi

la 16.10.2019, 14:19

Vezi și

Procurorii DIICOT şi poliţiştii care anchetează dispariţia Luizei Melencu au audiat, astăzi, mai multe colege ale fetei, în speranţa că vor obţine noi informaţii.

Totuşi, una dintre colegele Luizei i-a acuzat pe anchetatori că în loc să le caute pe fete, respectiv pe Luiza şi Alexandra, caută probe care să demonstreze că sunt moarte.

Colegă de liceu cu Luiza, una dintre fetele audiate de anchetatori, a declarat că a fost întrebată despre ultimele zile pe care le-a petrecut cu Luiza înainte de dispariţie.

Tânăra a explicat că anchetatorii au vrut să afle cu ce era îmbrăcată Luiza Melencu, ce prieteni avea şi pe unde ieşeam.

Pe acelaşi subiect

'Mi-au pus aceleaşi întrebări ca de obicei. Cu ce se îmbrăca, care nu îi văd rostul, grupul de prieteni. Nimic altceva. Nimic important. Am mai fost audiată la DIICOT Craiova. În loc să caute fetele, ei stau să ne întrebe cu ce se îmbrăcau şi pe unde ieşeam', a declarat tânăra.

Colega Luizei Melencu: 'Nu este moartă!'

Întrebată despre ce crede că s-a întâmplat cu Luiza, la şase luni de la dispariţie, colega tinerei din satul Radomir care a dispărut pe 14 aprilie 2019, a declarat că Luiza nu este moartă.

'Nu este moartă! În niciun caz. Îşi bat joc de cazul ăsta în ultimul hal. În loc să caute fetele, ei caută probe despre care eu cred că se plantează, se plantează uşor. Îşi bat joc', a declarat tânăra.

Tot astăzi, la sediul IPJ Dolj, alte colege ale Luizei Melencu au fost audiate de anchetatorii care speră să obţină noi informaţii în cazul dispariţiei.

Ancheta devine cu atât mai dificilă cu cât Gheorghe Dincă a recunoscut că a ucis-o pe Luiza, a ars-o într-un butoi şi apoi i-a îngropat rămăşiţele la marginea pădurii din Caracal, însă testele ADN nu au putut demonstra dacă oasele aparţin Luizei Melencu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Colega Luizei Melencu, audiată de procurori: 'Nu este moartă! În loc să caute fetele, caută probe'