Antena Meniu Search
x

Mama Alexandrei Măceşanu: "Dincă nu este un criminal, copilul meu nu e mort!"

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani răpită pe 24 iulie, susține că Gheorghe Dincă nu este un criminal şi că anchetatorii se grăbesc să le declare pe Alexandra şi pe Luiza Melencu decedate.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 08.10.2019, 07:47

Mama Alexandrei a infirmat faptul că ministrul Justiției Ana Birchall a sunat-o după ce au fost finalizate analizele ADN pe oasele din butoi
Mama Alexandrei Măceșanu susține că Gheorghe Dincă nu este un criminal, iar anchetatorii se grăbesc să le declare pe fetele dispărute din Caracal, decedate - Observator.tv / Facebook

Mama Alexandrei Măceşanu, fata de 15 ani răpită pe 24 iulie, susține că Gheorghe Dincă nu este un criminal şi că anchetatorii se grăbesc să le declare pe Alexandra şi pe Luiza Melencu decedate.

"Nu mai avem liniște, nu știm în ce parte să o mai luăm. De la anchetă, pot să spun că după rezultatul pe care îl au ei, declară fetele moarte. Eu așa cred. Ei nu fac nimic altceva decât să îl cerceteze pe Dincă. Acum îl cercetează să vadă dacă a fost întreg la minte. Cum să nu fie întreg la minte când mi-a luat copilul. 

Dacă nu sunam noi autoritățile, nu ne informa nimeni nimic. Nu ne-au căutat. Copilul meu nu este mort. Dincă este prea senil. Nu lua fetele ăstea să le omoare. Ei vor să dovedească faptul că Dincă este un criminal, dar Dincă nu este un criminal. Ei se grăbesc să le declare pe fete moarte. Instinctul meu de mamă îmi spune că fata trăiește", a spus Teodora Măceșanu la România TV. 

Mama Alexandrei Măceşanu a infirmat faptul că ministrul Justiției Ana Birchall a sunat-o după ce au fost finalizate analizele ADN pe oasele din butoi.

Pe acelaşi subiect

"Raportul IML l-am văzut o singură dată, la București. A rămas ca avocatul să îl ia și să îl copieze. Dar, nici până acum nu l-a primit. Ministrul Birchall l-a sunat pe soțul meu, nu pe mine. Pe mine m-au sunat niște funcționari", a mai spus Teodora Măceșanu. 

Gheorghe Dincă, expertizat psihiatric

Astăzi, Gheorghe Dincă ajunge în faţa medicilor pentru a fi expertizat psihiatric. Suspectul de crimă va fi scos din penitenciarul Jilava şi dus la Insitutul National de Medicină Legală pentru a afla dacă suferă sau nu de vreo boală psihică.

Dincă a mai fost internat la secţia de psihiatrie a Spitalului Judeţean de Urgenţă Slatina şi a avut un diagnostic de sindrom anxios depresiv. 

Diagnosticul principal la externare a fost acela de "Tulburări organice de personalitate și de comportament datoritae unei boli, vătămări și disfuncții cerebrale", iar ca diagnostice secundare: "Tulburări mentale și de comportament datorate folosirii alcoolului, sindromul de dependență, sindrom amnezic, hepatită alcoolică".

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Mama Alexandrei Măceşanu: "Dincă nu este un criminal, copilul meu nu e mort!"