Antena Meniu Search
x

Video Combinaţie fatală: Un litru de țuică, caniculă și scăldat în apa rece. Un bărbat din Târnăveni a murit în apele Mureşului

Râul Mureș a mai luat o viață ieri, la Iernut. Este vorba despre un bărbat de 52 de ani, din Târnăveni, care a ajuns acolo să petreacă weekend-ul împreună cu prietenii.

de Redactia Observator

la 07.08.2022, 09:06

Vezi și

După ce a băut mai multe pahare de alcool, acesta a ales să se răcorească în apă. Din păcate, combinația alcool - caniculă și apă rece i-a fost fatală. Cel mai probabil inima i-a cedat, spun medicii de la SMURD, care i-au declarat decesul. 

Trupul neînsufleţit a fost scos la mal de către pompieri cu ajutorul unei bărci. Ei spun că a fost o intervenție dificilă din cauza greutății victimei, care avea peste 100 de kilograme. Apropiaţii bărbatului le-au declarat poliţiştilor că acesta ar fi băut, înainte să intre în apă, aproximativ un litru de țuică și câteva beri. Criminaliştii fac acum anchetă în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Combinaţie fatală: Un litru de țuică, caniculă și scăldat în apa rece. Un bărbat din Târnăveni a murit în apele Mureşului