Antena Meniu Search
x

Video "Comoara" descoperită de doi bărbați din Gherla, în casa unor rude. N-au mai stat pe gânduri și au furat tot

Doi bărbați din Gherla au furat 115 monede de aur din locuința unor rude. Prejudiciul estimat este de peste 400.000 de lei, potrivit Poliției Române.

Iulia Iancu
de Iulia Iancu

la 19.11.2020, 18:25

Polițiștii din Mehedinți au efectuat, ieri, două percheziții la două persoane bănuite de furtul a 115 monede din aur.
Polițiștii din Mehedinți au efectuat, ieri, două percheziții la două persoane bănuite de furtul a 115 monede din aur. - Poliția Română
  • Doi bărbați din Gherla au furat un tezaur din casa unor rude.
  • Cele mai importante știri ale zilei sunt la Observator 19, Antena 1.

La data de 18 noiembrie, polițiști din cadrul I.P.J. Mehedinți au pus în executare două mandate de percheziție, în localitatea Gherla, județul Cluj, la două persoane bănuite de furt calificat săvârșit între membrii de familie.

Din probatoriul administrat au rezultat indicii că, la data de 28 iunie, persoanele în cauză ar fi sustras 115 monede din aur, dintr-o încăpere ce aparținea locuinței familiei.

INFORMARESetările tale privind cookie-urile nu permit afișarea conținutului din această zonă. E necesar să accepți cookie-urile social media pentru afisarea acestui tip de conținut. Modifică setările

În urma perchezițiilor, polițiștii au ridicat 82 de monede din metal, galbene, cu inscripție specifică, precum și mai multe înscrisuri care atestă efectuarea de plăți, în numerar, în valoare de 20.000 de lei.

În cauză, polițiștii efectuează cercetări într-un dosar penal, sub aspectul săvârșirii infracțiunii de furt calificat săvârșit între membrii de familie.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » "Comoara" descoperită de doi bărbați din Gherla, în casa unor rude. N-au mai stat pe gânduri și au furat tot