Antena Meniu Search
x

Video Competiţie inedită la sub 0 grade, la malul mării. Ce premiu câştigă cel care rezistă cel mai mult sub apa rece ca gheaţa

Vremea s-a schimbat radical şi la mare, unde toate porturile sunt închise din cauza vântului. Dacă ieri pe litoral erau 15 grade, astăzi vor fi cel mult zero grade la malul mării. Însă, chiar şi aşa, în Constanţa are loc în acest weekend o competiţie inedită. Cei mai curajoşi concurenţi vor sări în apa mării şi vor înota.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 20.01.2024, 14:12

Vezi și

Sunt undeva la 2 grade Celsius. Vremea s-a schimbat radical în toată ţara inclusiv aici la mare. Dacă ieri era soare şi temperaturi de primăvară, cer senin şi un vânt prietenos, peste noapte s-a schimbat radical situaţia la malul mării. Vântul intesifică senzaţia de frig, cerul este acoperit, valurile sunt pronuţate şi temperaturile sunt la limita îngheţului.

Ce câştigă cei curajoşi

Şi mâine se menţine frigul, dar de săptămâna viitoare meteorologii promit temperaturi ceva mai generoase. Fie ploaie, vânt sau ninsoare temerarii din Constanţa nu se sperie de vreme. De weekendul trecut şi până în următoarele 2 weekenduri sunt constănţeni curajoşi care vor intra în apă, câştigă cel care va sta cel mai mult în larg.

Premiul I este un abonament la SPA pentru un an întreg, premiul II este un curs de kite iar ceilalţi participanţi primesc un şezlong gratis pentru 30 de zile în sezonul estival. Cei care vor fi curajoşi, vor fi şi cei care vor câştiga. Vântul suflă cu putere, steagul roşu este arborat, tocmai de aceea aici pe plajă sunt şi salvamarii care se vor asigura că evenimentul se va desfăşura fără evenimente neplăcute.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Competiţie inedită la sub 0 grade, la malul mării. Ce premiu câştigă cel care rezistă cel mai mult sub apa rece ca gheaţa