Antena Meniu Search
x

Video Complex rezidenţial construit de interlopii Sile Broscoi, Ştoacă şi Macula, cu bani din prostituţie. La serviciile fetelor ar fi apelat şi Florin Salam

Cartier rezidenţial ridicat din bani obţinuţi din exploatarea sexuală a zeci de tinere. Sunt bănuielile poliţiştilor şi procurorilor anti-mafia, care în 12 ore au desfiinţat două clanuri din Bucureşti. Membrii acestora păcăleau fetele prin metoda loverboy şi le trimiteau să se prostitueze în Europa şi în Bucureşti. Printre clienţi ar fi fost şi Florin Salam, spun anchetatorii.

Cosmina Balint
de Cosmina Balint

la 22.02.2023, 20:25

Vezi și

Poliţiştii au acţionat în 13 puncte din Bucureşti şi Ilfov. Şase bărbaţi şi o femeie au fost reţinuţi. Cu toţii sunt acuzaţi de proxenetism, trafic de persoane şi de minori. Inclusiv două copile de 16 şi 17 ani au fost victime. 

Liderii grupării de proxeneți, doi bărbaţi şi o femeie, sunt în continuare căutaţi de oamenii legii

Până acum nu s-au ferit să se afişeze pe reţele sociale cu luxul în care trăiau. Procurorii spun ca fetele racolate erau obligate să îşi vândă trupul în Cipru, Suedia, Olanda şi Belgia. În conturile proxeneţilor, poliţiştii au găsit un sfert de milion de euro. 

Cosmina Balint, reporter Observator: În realitate, sumele sunt însă mult mai mari. Procurorii DIICOT cred că, din banii obţinuţi din prostituţie, liderii grupării ar fi ridicat un complex rezidenţial. Acum este verificată şi provenienţa banilor pentru aceste imobile. 

Pe acelaşi subiect

Potrivit procurorilor, de cele mai multe ori banii erau predaţi cash. Una dintre tinere, prinsă în flagrant în timp ce se întorcea în ţară, avea la ea peste 100.000 de euro, obţinuţi în şase luni de prostituţie.

Un alt clan neutralizat în această dimineaţă folosea un hotel de la marginea Bucureştiului pentru întâlnirile amoroase pe bani

Cosmina Balint, reporter Observator: ​Percheziţii au fost făcute şi la acest hotel dintr-o zonă retrasă a Sectorului 5 din Capitală. Aici, spun poliţiştii, ar fi avut loc întrevederi cu ora. Două recepţionere au fost ridicate şi duse la interogatoriu.

39 de persoane au fost săltate, printre care interlopul Sile Broscoi, zis şi Miron Silică, dar şi alţi membri ai clanurilor Ştoacă și Macula. La audieri a ajuns şi Florin Salam, care ar fi apelat la serviciile fetelor. Reţeaua funcţiona tot prin metoda loverboy. Fiecare membru al grupării avea propria victimă. Unele dintre fete erau cliente false în centrul vechi, de acolo şi-ar fi agăţat clienţii. 

Un singur clan încasa între 200 şi 1000 de euro pe zi de la fiecare fată silită să se prostitueze. 14 persoane au fost reţinute în acest dosar. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Complex rezidenţial construit de interlopii Sile Broscoi, Ştoacă şi Macula, cu bani din prostituţie. La serviciile fetelor ar fi apelat şi Florin Salam