Antena Meniu Search
x

Florin Salam, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Tinerele erau ademenite prin metoda Loverboy

Manelistul Florin Salam a fost audiat în calitate de martor, miercuri dimineaţa, într-un dosar de proxenetism şi cămătărie.

de Redactia Observator

la 22.02.2023, 13:38

Vezi și

Tinerele erau ademenite prin metoda Loverboy şi desfăşurau activitatea în Centrul Vechi, iar altele la Hotel Moncaprice.

11 mandate de percheziţie domicilară

Miercuri dimineaţa, polițiștii Direcției Generale de Poliție a Municipiului București – Secția 24 Poliție au pus în aplicare 11 mandate de percheziție domiciliară, în municipiul București și județele Ilfov și Vâlcea, precum și 39 de mandate de aducere, într-un dosar penal în care sunt efectuate cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie.

În fapt, mai multe persoane sunt bănuite că ar fi înlesnit practicarea prostituției, în Sectorul 5, dar și în alte localități din țară, obținând foloase patrimoniale de pe urma acestei activități, care ar fi fost desfășurată de mai multe femei. De asemenea, din cercetări s-a stabilit că unele dintre persoanele bănuite ar fi oferit sume de bani cu dobândă impusă și termen de restituire.

În baza mandatelor de aducere, persoanele vizate urmează a fi conduse la audieri, cercetările fiind continuate sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de proxenetism și cămătărie, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 5. Acțiunea a beneficiat de sprijinul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Vă tentează să mergeţi în vacanţă cu rulota în loc să vă cazaţi la hotel?

Observator » Evenimente » Florin Salam, audiat într-un dosar de cămătărie şi proxenetism. Tinerele erau ademenite prin metoda Loverboy