Antena Meniu Search
x

Video Concediile românilor, întârziate din cauza grevei. Turiştii îşi anulează rezervările de vara aceasta, nesiguri de vacanţa copiilor

Unde dai şi unde crapă! Greva din învăţământ strică vacanţele de la mijlocul lunii iunie. Hotelierii se plâng că mulţi români sună la recepţii ca să-şi anuleze sau să-şi reprogrameze concediile.

Andreea Filip
de Andreea Filip

la 11.06.2023, 14:12

Vezi și

Pot plăti şi dublu dacă îşi reprogramează un concediu de acum din luna iunie pentru luna august. Hotelierii ne spuneau că la recepţiile unităţilor de cazare sună turiştii pentru a-şi anula vacanţele iar lucrul acesta înseamnă pierderi pentru oamenii din turism.

Altă problemă este că deja pentru lunile iunie, iulie şi august rezervările sunt făcute în proporţie în 90%, aşa că va fi mult mai scump dar şi mai greu de găsit şi rezervat o cameră pentru perioada de vârf de sezon.

Nu numai hotelierii se plâng dar şi managerii plajelor dar şi reprezentanţii beach barurilor care spun că sunt mai puţini turişti aşteptaţi în următoarea perioadă faţă de aceeaşi perioadă a anului trecut. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Mici cu E.coli şi zgârciuri în loc de carne, printre produsele comercializate în magazine. Aţi avut parte de experienţe neplăcute?

Observator » Evenimente » Concediile românilor, întârziate din cauza grevei. Turiştii îşi anulează rezervările de vara aceasta, nesiguri de vacanţa copiilor