Antena Meniu Search
x

Video Concert cu public la Cluj-Napoca, ca înainte de pandemie. Fără certificat de vaccinare sau rezultatul unui test rapid

După o perioadă îndelungată fără spectacole cu public, clădirea Filarmonicii din Cluj-Napoca a răsunat din nou seara trecută. Zeci de iubitori ai muzicii clasice au avut parte de un concert extraordinar, ca înainte de pandemie. Şi nu au fost nevoiţi să prezinte certificatul de vaccinare sau rezultatul unui test rapid. Au păstrat distanţa şi au purtat mască de protecţie. 

de Redactia Observator

la 08.05.2021, 09:12

Vezi și

După mai bine de jumătate de an, artiştii Filarmonicii din Cluj Napoca au susţinut un spectacol pentru public. Bucuria revederii a fost uriaşă atât pentru spectatori, cât şi pentru artişti.

Linda Ianchiş, consultant artistic: Mi-a fost dor de public, de activitate, de artişti pe scenă. Săptămânal am desfăşurat activităţi online, m-am bucurat că a fost şi public care a urmărit concertele noastre. Nu se compară cu siguranţă, în cazul muzicii... cu siguranţă, nu!

Dorul a fost mare, însă doar 50 de persoane au participat la concert, deşi erau 232 de locuri disponibile.

Geanina Simion, PR Filarmonica: Cred că au fost în principal două motive: Unu, oamenii încă se tem de săli, ăsta este adevărul. Şi al doilea motiv ar putea fi acela că toate concertele noastre înregistrate şi oferite pe online au fost fără bilete, sunt disponibile gratuit publicului. Acest concert a fost oferit în Vinerea Patimilor, respectiv cu o săptămână în urmă.

Pe acelaşi subiect

Spectatorii au purtat mască de protecţie

Cei prezenţi în sală au fost nevoiţi să poarte masca de protecţie pe toata durata spectacolului.

Săptămâna viitoare însa, tot la Opera din Cluj va avea loc unul dintre spectacolele experimentale organizate de Ministerul Culturii la Bucureşti şi Cluj.

Locurile vor fi ocupate în totalitate, oamenii nu vor fi nevoiţi să poarte masca şi se va intra doar pe baza certificatului de vaccinare.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Concert cu public la Cluj-Napoca, ca înainte de pandemie. Fără certificat de vaccinare sau rezultatul unui test rapid