Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Concurs inedit la Iaşi. Mai mulţi tineri s-au întrecut pentru titlul de Marele Devorator de burgeri

Concurs inedit în Iaşi. Mai mulţi tineri s-au întrecut, pentru prima dată, pentru titlul de Marele Devorator de burgeri. Şi nu orice fel de burgeri - ci unii preparaţi după reţete neobişnuite - în care ingredientul secret a fost ceapa murată în sirop de cireşe.

de Redactia Observator

la 11.08.2018 , 21:05

Concurs inedit în Iaşi. Mai mulţi tineri s-au întrecut, pentru prima dată, pentru titlul de Marele Devorator de burgeri. Şi nu orice fel de burgeri - ci unii preparaţi după reţete neobişnuite - în care ingredientul secret a fost ceapa murată în sirop de cireşe. La aşa deliciu culinar, cu greu a putut rezista cineva.

Primul mare devorator de burgeri din Iaşi se numeşte Denis. Are 20 de ani şi a reuşit, în doar 10 minute, să mănânce patru burgeri. 

Sosuri secrete pe care chef Ciprian le-a pus cu grijă pe bucăţile de pâine gratinată, între carnea suculentă de vită, brânza topită, frunzele de salată şi feliile de roşii. 

Vezi și

La primul concurs de acest fel din Iaşi, bucătarul a ales cu grijă ingredientele, pentru burgerul care va primi acum un nume. 

RĂZVAN LUCIU, specialist marketing, organizator

Participanţii trebuie să dea un nume unui nou produs pe care Chef Ciprian îl va introduce în meniu. Ei dau nume, prietenii lor le dau like-uri şi cei cu cele mai multe like-uri vin aici şi mănâncă. 

Alături de Denis, s-au mai întrecut pentru marele premiu Ştefan şi Darius - şi ei mari fani ai burgerilor. 

Preţul burgerilor, care i-au cucerit deja pe români, ajunge la câteva zeci de lei. Unii sunt însă cu ochii şi pe... situaţia economică.

Câştigătorul titlului de Marele devorator de burgeri din Iaşi a plecat acasă cu o invitaţie pentru cinci persoane la restaurantul unde a avut loc 

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Credeţi că autoritățile fac suficient pentru a preveni violențele dintre clanurile interlope din Capitală?
Observator » Evenimente » Concurs inedit la Iaşi. Mai mulţi tineri s-au întrecut pentru titlul de Marele Devorator de burgeri