Antena Meniu Search
x

Video Condiţii speciale pentru debranşarea rău-platnicilor. În ce situaţie poate fi lăsat un bloc fără apă potabilă sau servicii de canalizare

Starea de alertă i-a făcut pe unii să uite de grija facturilor la utilităţi, după ce tăierea acestora pentru neplată a fost interzisă de autorităţi. Unii au profitat de acest aspect, iar restanţele s-au acumulat, şi tocmai din această cauză măsura a fost abrogată pentru unele categorii de utilităţi. Totuşi, un bloc de locuinţe nu poate fi lăsat fără apă curentă.

Simona Vasiac
de Simona Vasiac

la 13.08.2021, 08:37

Vezi și

Potrivit legii, un bloc de locuinţe nu poate fi lăsat fără apă potabilă sau servicii de canalizare în cazul în care proprietarii de apartamente sau chiriaşii au încheiat un contract individual cu furnizorul, şi nu unul colectiv, între asociaţie şi furnizor.

Practic, vorbim despre aceleaşi măsuri ca şi în cazul debranşării de la serviciile oferite de reţeaua de internet sau de curent electric. Potrivit legii, debranşarea de la apă potabilă sau de la serviciile de canalizare se poate efectua în cel mult 30 de zile calendaristice de la data expirării termenului de plată pentru serviciile oferite.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Propunere: plimbările cu bicicleta în pădure, doar cu acordul proprietarului pădurii. Sunteţi de acord?

Observator » Evenimente » Condiţii speciale pentru debranşarea rău-platnicilor. În ce situaţie poate fi lăsat un bloc fără apă potabilă sau servicii de canalizare