Meniu
Search
x

Conflict între trei bărbaţi, pe o stradă din Baia Mare: unul dintre ei i-a agresat pe poliţiştii veniţi să oprească scandalul

Poliţiştii din Baia Mare au intervenit pentru a aplana un conflict între mai mulţi bărbaţi, unul dintre ei devenind agresiv cu agenţii prezenţi. Doi agresori ai acestuia sunt căutaţi de anchetatori, notează news.ro.

De Redactia Observator la 11.09.2021, 15:26

"Azi-noapte, la ora 00.35, poliţiştii băimăreni au fost sesizaţi prin S.N.U.A.U 112 despre faptul că mai multe persoane se agresează reciproc pe strada George Enescu din Baia Mare. La faţa locului a fost dirijat un echipaj de siguranţă publică şi grupa de intervenţie S.A.S. a Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş, care au identificat o femeie de 35 de ani din Baia Mare. Aceasta a relatat faptul că soţul ei, un bărbat de 43 de ani din Baia Mare, ar fi fost agresat de două persoane necunoscute", a transmis Poliţia Judeţeană Maramureş, sâmbătă.

Conform sursei citate, în momentul în care poliţiştii au intervenit, bărbatul de 43 de ani a început să se manifeste violent, agresându-i pe agenţi. Acolo se afla şi un echipaj medical, care l-a transportat pe bărbatul de 43 de ani la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale de specialitate. "Ulterior, în baza informaţiilor primite, poliţiştii au identificat şi persoanele care l-ar fi agresat pe bărbat, respectiv doi bărbaţi de 21 şi 34 de ani din Baia Mare, dar nu au fost găsiţi la domiciliu sau în zonă. În cauză, poliţiştii au întocmit dosar penal şi se continuă cercetările sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de tulburarea ordinii şi liniştii publice şi ultraj", a arătat sursa citată.

Puteţi urmări ştirile Observator şi pe Google News!

Observator » Evenimente » Conflict între trei bărbaţi, pe o stradă din Baia Mare: unul dintre ei i-a agresat pe poliţiştii veniţi să oprească scandalul