Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Consiliul de Administraţie al Romgaz a primit un nou mandat, tot pe o perioadă de patru luni

Producătorul de gaze Romgaz a numit aceiaşi membri în Consiliul de Administraţie, tot pentru patru luni, ”în urma exercitării votului cumulativ în şedinţa AGOA”

de Redactia Observator

la 21.12.2017 , 10:49

Producătorul de gaze Romgaz a numit aceiaşi membri în Consiliul de Administraţie, tot pentru patru luni, ”în urma exercitării votului cumulativ în şedinţa AGOA” de miercuri.

Au fost aleşi astfel ca membri ai Consiliului de Administraţie: Dorin-Liviu Nistoran, Sorana-Rodica Baciu, Romeo-Cristian Ciobanu, Remus Grigorescu, Daniel-Ioan Cermonea, Adrian Constantin Volintiru, Daniel-Florin Anghel.

”Se stabileşte durata mandatului membrilor provizorii aleşi de patru luni, începând cu data de 8 ianuarie 2018, sau până la finalizarea procedurii de selecţie a administratorilor, în conformitate cu prevederile Ordonanţei de urgenţă a guvernului nr. 109/2011, aprobată de Legea nr. 111/2016, cu modificările şi completările ulterioare, dacă selecţia se finalizează înainte de termenul menţionat”, arată un document publicat pe site-ul Bursei de Valori Bucureşti (BVB).

Articolul continuă după reclamă

De asemenea, a fost stabilită remuneraţia membrilor provizorii ai Consiliului de Administraţie ”egală cu de două ori media pe ultimele 12 luni a câştigului salarial mediu brut lunar pentru activitatea desfăşurată”.

Sursă: News.ro

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă gândiţi să renunţaţi la unele produse tradiţionale de Crăciun, din cauza scumpirilor?
Observator » Evenimente » Consiliul de Administraţie al Romgaz a primit un nou mandat, tot pe o perioadă de patru luni