Antena Meniu Search
x

Video Constanţa, animată de spectacole stradale inedite. Artiştii şi marionetele lor uriaşe au bucurat oamenii cu piese de teatru în aer liber

Marionete uriaşe, colorate în nuanţe vii, spectacole de teatru, dar şi multă voie bună. De asta au avut parte cei care au participat la Festivalul Internaţional de Teatru Stradal, desfăşurat în acest weekend, pe bulevardul Tomis din Constanţa. Spectacole au avut loc şi în Piaţa Ovidiu, dar şi pe faleza cazinoului, unde vizitatorii au urmărit cu sufletul la gură reprezentaţiile artiştilor.

de Redactia Observator

la 31.07.2023, 08:49

Vezi și

Bulevardul Tomis s-a dovedit a fi neîncăpător pentru sutele de constănţeni şi de turişti. Copii au fost cei mai încântaţi că au reuşit să facă cunoştinţă cu marionetele uriaşe, înalte de 4 metri, ale trupei spaniole El Carromato. Momentul coregrafic s-a încheiat în ropote de aplauze. 

Copiii, cei mai încântaţi de spectacol

Spectacolul a reuşit să transforme fanteziile copiilor în realitate, iar bucuria lor a fost nemărginită. 

Tot pe Bulevardul Tomis, şi artiștii Teatrului de Animaţie "Ţăndărică" au susţinut două spectacole stradale cu marionete.

Iar cei mici au primit dovada că personajele poveştilor sunt într-adevăr nemuritoare. Spectacolele s-au desfăşurat şi în Piaţa Ovidiu, dar şi pe faleza cazinoului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Când ţineţi post negru, renunţaţi inclusiv la apă?

Observator » Evenimente » Constanţa, animată de spectacole stradale inedite. Artiştii şi marionetele lor uriaşe au bucurat oamenii cu piese de teatru în aer liber