Antena Meniu Search
x

Video Continuă căutările în apele Dunării, pentru găsirea lui Cătălin. Familia băiatului se teme de ce este mai rău

Sunt căutări disperate în judeţul Mehedinţi, după ce un tânăr de 18 a fost dat dispărut de familia sa. 
Martorii spun că tânărul ar fi fost văzut în apropierea Dunării, iar rudele se tem de ce e mai rău. În această dimineaţă, salvatorii au anunţat că vor interveni cu două bărci şi inclusiv cu mai multe echipaje de scafandri. 

de Redactia Observator

la 19.06.2023, 15:00

Vezi și

Cel care a dat alarma a fost tatăl tânărului. Bărbatul a anunţat că fiul lui a plecat de ieri dimineață de acasă, fără acte și fără telefon şi nu s-a mai întors. Apropiaţii susțin că băiatul ar fi fost zărit pe camerele de supraveghere amplasate în apropiere de Dunăre, lângă piciorul podului lui Traian. 

Gabriela Ciocioană, purtător de cuvânt IPJ Mehedinți: Semnalmentele tânărului: 1,90 m, constituţie astenică. La momentul plecării, era îmbrăcat într-o bluză verde, pantaloni de trening verzi.

Cătălin Gabriel are 18 ani și este al Colegiului Național "Gheorghe Țițeica" din Drobeta

Pentru căutări au fost mobilizate echipaje de pompieri și scafandri ale ISU Mehedinți și Dolj. 

Maidan Niță, ISU Mehedinți: Căutarea este destul de dificilă, pentru că nu se cunoaşte zona exact, vizibilitatea este zero, fund nisipos, pietre. Este o zonă relativ mare de acoperire. 

Cătălin Gabriel are 18 ani, este elev al Colegiului Național "Gheorghe Țițeica" și a absolvit de curând clasa a XII-a. Săptămâna viitoare, tânărul trebuia să susțină examenul de bacalaureat.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Drumul spre casă din vacanţă. Amânaţi întoarcerea pentru a evita aglomeraţia?

Observator » Evenimente » Continuă căutările în apele Dunării, pentru găsirea lui Cătălin. Familia băiatului se teme de ce este mai rău