Antena Meniu Search
x

Video Controale de amploare în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Au fost verificați atât patronii, cât și clienții. Anchetatorii au dat zeci de amenzi

Au fost controale de amploare, noaptea trecută, în cluburile şi barurile din Centrul Vechi al Capitalei. Au fost verificaţi atât patronii şi administratorii localurilor, cât şi mulţi petrecăreţi. Anchetatorii au descoperit numeroase nereguli şi au dat zeci de amenzi.

Ana Grigore
de Ana Grigore

la 14.01.2023, 08:14

Vezi și

Petrecerile din Centrul Vechi au fost stricate, noaptea trecută, de controalele autorităţilor. Zeci de poliţişti au luat la puricat cluburile şi terasele, pentru a vedea dacă există nereguli. 

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Au fost verificate mai multe localuri de către poliţiştii de investigare a criminalităţii economice şi de către reprezentanţii ANAF, pentru protejarea populaţiei împotriva unor acte de comerţ ilicite.

Nici tinerii nu au scăpat de controale

Nici tinerii nu au scăpat de controale. Zeci de petrecăreţi au fost legitimaţi şi verificaţi de către polişitişti, pentru a vedea dacă au asupra lor substanţe interzise. 

Pe acelaşi subiect

Ana Grigore, reporter Observator: În afară de controlul pe care poliţiştii îl fac în mod normal persoanelor, în ajutor le vin şi câinii de serviciu care ajută la controlul bagajelor.

Verificările au durat până dimineaţă.

Bogdan Ghebaur, purtător de cuvânt Poliţia Capitalei: Astfel de acţiuni vor continua, principalul scop este acela de menţinere a unui climat de ordine şi siguranţă publică pentru ca oamenii să se poată bucura de timpul liber în linişte.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Credeţi că lucraţi sub calificarea dumneavoastră la locul de muncă?

Observator » Evenimente » Controale de amploare în cluburile din Centrul Vechi al Capitalei. Au fost verificați atât patronii, cât și clienții. Anchetatorii au dat zeci de amenzi