Antena Meniu Search
x

Video Contul de Facebook al Ministerului Finanţelor, atacat de hackeri. Oamenii s-au amuzat teribil: "Pentru ambele, dau la schimb un Passat"

Pagina de Facebook a Ministerului de Finanţe a căzut victimă hackerilor! În această dimineaţă cei 42.000 de urmăritori ai paginei oficiale au rămas suprinşi când în locul logo-ului instituţiei a apărut o poză cu doi bolizi de lux. 

de Redactia Observator

la 14.02.2023, 17:18

Vezi și

Nu se ştie momentan dacă este vorba de un atac cibernetic sau de o gafă, însă întâmplarea a stârnit un val de glume din partea oamenilor.

Întâmplarea a stârnit val de glume în rândul oamenilor

De pildă, un bărbat a spus că maşinile sunt cu siguranţă ale portarilor, iar un alt internaut le-a făcut o ofertă de nerefuzat, spunând că le dă la schimb un Volkswagen Passat. După câteva ore bune, administratorii paginei de Facebook au reuşit în sfârşit să recupereze contul.

”Am revenit!!!! Noi, adevăraţii administratori ai paginii oficiale de Facebook a Ministerului Finanţelor! Ştim, ştim, dezamăgirea e mare că maşinile nu au fost ale noastre, nici de luat nici de dat de Valentine's Day”, au scris, marţi, reprezentanţii Ministerului Finanţelor pe Facebook.

”Vrem să mulţumim colegilor de la Guvernul României care ne-au ajutat să remediem problema cât mai repede şi celor de la META care şi-au pus toate motoarele în mişcare să ne reintrăm în drepturi (...) takeover-urile nu amuză pe nimeni, mai ales când vorbim de paginile instituţionale! Sperăm să nu ne mai petrecem prea curând zilele de muncă aşa cum am făcut-o astăzi”, au mai transmis oficialii ministerului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Contul de Facebook al Ministerului Finanţelor, atacat de hackeri. Oamenii s-au amuzat teribil: "Pentru ambele, dau la schimb un Passat"