Antena Meniu Search
x

Video Convoi cu tancuri pentru Ucraina, împotmolit pe un drum din Sălaj. Unul dintre șoferi a ieșit cu un trailer în afara șoselei

Un convoi de camioane care transporta tancuri pentru Ucraina a rămas blocat pe un drum din apropierea localităţii Surduc din judeţul Sălaj, după ce unul dintre șoferi a ieșit cu un trailer în afara şoselei. Transportul de tehnică militară a fost blocat timp de câteva ore.

Veronica Micu
de Veronica Micu

la 02.08.2022, 10:43

Vezi și

Unul dintre trailerele pe care se afla un tanc a ieşit în afara părţii carosabile şi a rămas imobilizat, după ce şoferul ucrainean nu s-a încadrat corespunzător.

"Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române informează că la intersecția dintre DN1H și DN 1G, în apropierea localității Surduc, județul Sălaj, un transport agabaritic a ieșit în afara părții carosabile, rămânând imobilizat.

Nu sunt persoane rănite, încărcătura nu a fost avariată. Traficul rutier este oprit pe ambele sensuri pentru aproximativ două ore", a anunţat, azi dimineaţă, Poliţia Română.

Tancurile au trecut prin vama Halmeu, în Ucraina

Pe acelaşi subiect

Ulterior, transportul cu tehnică militară a trecut prin vama Halmeu, în Ucraina.

"În această dimineață, 2 august, o semiremorcă care transporta tehnică militară, a ieșit în afara părții carosabile la intersecția Drumul Național 1G cu Drumul Național 1H, din județul Sălaj. 

Ansamblul de vehicule făcea parte dintr-un convoi agabaritic și  era condus de un cetățean ucrainean, de 54 de ani. În urma evenimentului au rezultat doar pagube materiale, respectiv avarierea unui indicator rutier", se arată într-o informare a IPJ Sălaj.

Traficul a fost restricționat până la repunerea semiremorcii pe partea carosabilă.

 - Articol realizat cu ajutorul informațiilor și imaginilor obținute de reporterul Observator Simona Vasiac -

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Sunteţi de acord ca permisul auto să poată fi obţinut de la 17 ani?

Observator » Evenimente » Convoi cu tancuri pentru Ucraina, împotmolit pe un drum din Sălaj. Unul dintre șoferi a ieșit cu un trailer în afara șoselei