Antena Meniu Search
x

Video Copii bătuţi, traşi de păr şi neglijaţi, la o grădiniţă din Ploieşti. Educatoarea abandona elevii pentru a ieşi la fumat şi îi pălmuia

Până atunci vorbim despre situaţia tensionată de la o grădiniţă din Ploieşti. Mai mulţi părinţi au venit să îi ceară socoteală educatoarei care îi are în grijă pe copiii lor. Oamenii o acuză că le-ar fi bătut copiii şi că i-ar fi lăsat nesupravegheaţi. 

de Cristi Georgescu

la 27.09.2023, 13:32

Vezi și

Copiii grupei mijlocii, din cadrul Grădiniţei cu program prelungit nr. 40 din Ploieşti sunt terorizaţi de către educatoarea de la clasă, povestesc părinţii. Nu de puţine ori cadrul didactic i-a pălmuit pe unii dintre ei, iar pe alţii i-a tras de păr. Alţi doi elevi, mai spun adulţii au fost daţi afară din clasă, şi lăsaţi nesupravegheaţi pe hol, pe motiv că se manifestau gălăgios şi că o deranja.

Femeia părăsea elevii în clasă pentru a merge la fumat

În plus, atunci când nu striga cât o ţin puterile la copii, educatoarea îşi ia pauze şi iese afară la fumat, iar directoarea unităţii de învăţământ sau îngrijtoarele sunt nevoite să ii suplinească absenţa. Revoltaţi, părinţii au înaintat direcţiunii o listă cu semnături pentru a cere Inspectoratului Şcolar din Prahova să rezolve situaţia, document în care au şi precizat situaţiile cu care se confruntă cei mici. Direcţiunea a cerut sprijinul superiorilor care au cerut o cercetare internă.

Direcţiunea a explicat faptul că au fost nenumărate situaţii în care educatoarea nu s-a subordonat conducerii grădiniţei. Părinţii mai spun că şi către o îngrijitoare şi-a vărsat naduful. Cadrul didactic de la clasă ar fi aruncat cu un scaun către aceasta, în urma unei discuţii în contradictoriu.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copii bătuţi, traşi de păr şi neglijaţi, la o grădiniţă din Ploieşti. Educatoarea abandona elevii pentru a ieşi la fumat şi îi pălmuia