Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Video "Copii de bani gata, taţii le iau armă". Cine este bărbatul care şi-a ucis prietenul la o partidă de vânătoare, în Iaşi

Tragedie la vânătoare. Un paznic a fost ucis de fiul unui cunoscut om de afaceri în timp ce se aflau la o vânătoare de vulpi. Victima are 53 de ani şi a fost împuşcată de la distanţă mică direct în piept. Nu se ştie cum s-a petrecut accidentul, poliţia încă cercetează cazul. 

de Clara Mihociu

la 12.10.2024 , 19:12

Incidentul cumplit a avut loc seara trecută în comuna Popeşti din judeţul Iaşi, în timpul unei partide de vânătoare de vulpi.

Totul s-a întâmplat pe acest fond forestier care este proprietate privată. Imediat după lăsarea întunericului, bărbaţii se pregăteau de vânătoare, când la un moment dat arma unuia dintre aceştia s-a descărcat într-un alt participant la vânătoare aflat la mică distanţă de el. 

Comunitatea, şocată de tragedie

Vezi și

Cel care a tras cu arma are 45 de ani si este fiul unui cunoscut om de afaceri din zonă, iar bărbatul împuşcat - paznic de vânătoare. Cei doi erau prieteni. Victima a murit pe loc. Avea 53 de ani

Pe acelaşi subiect

Tragedia a şocat întreaga comunitate locală. "Trebuie să comunici. Bă, dă-te la o parte. Dacă ai făcut armată, stai jos, trag eu!", "Nu au făcut nici armata unii, nu au instrucţiuni. Sunt copii de bani gata, taţii le iau armă că au bani", spun localnicii.

Poliţiştii investighează acum cazul, pentru a afla cu exactitate cum s-a intamplat totul. "În urma verificărilor efectuate, s-a stabilit faptul că cei doi erau deținători legal de arme și muniții letale de vânătoare și membri vânători cu drepturi depline, iar activitatea de vânătoare s-a desfășurat în baza unei autorizații colective", a declarat IPJ Iaşi.

În acest moment, se fac cercetări pentru ucidere din culpă. 

Clara Mihociu Like

Se spune că în fiecare glumă există și un sâmbure de adevăr. Cam așa am ajuns eu pe tărâmul presei. În glumă, un profesor mi-a spus că am voce de radio la finalul primului an de facultate.

Întrebarea zilei
Vi s-a cerut vreodată şpagă în spitale?
Observator » Evenimente » "Copii de bani gata, taţii le iau armă". Cine este bărbatul care şi-a ucis prietenul la o partidă de vânătoare, în Iaşi