Antena Meniu Search
x

Video Copii de clasa a V-a, abuzaţi sexual de patru colegi mai mari, de a VIII-a, într-o şcoală din Braşov. Incidentele au fost surprinse şi pe camere

Un caz şocant de abuz sexual între elevi este anchetat la o şcoală din Recea, judeţul Braşov. Acuzaţii sunt patru elevi de clasa a opta, iar victimele lor ar fi fost mai mulţi colegi din clasa a cincea. Agresiunile ar fi avut loc în timpul programului şcolar şi ar fi fost inspirate de o provocare pe TikTok.

Claudiu Loghin
de Claudiu Loghin

la 27.05.2024 , 23:46

"Faptele s-ar fi petrecut acum o lună, în mod repetat. Spre exemplu, există şi nişte imagini de pe sistemul de supraveghere video al şcolii din localitatea Recea, judeţul Braşov, din care se văd clar o parte a actelor de abuz la care au fost supuşi (cel puţin) doi elevi din clasa a V-a", transmite Claudiu Loghin, reporter Observator.

Copii abuzaţi la şcoală de elevii mai mari

"Totul a fost posibil deşi există profesori supraveghetori. Am stat de vorbă cu conducerea unităţii şcolare şi directorii spun că supraveghetorii trebuie să aibă grijă de un număr foarte mare de copii, din care o parte sunt în clasă, o parte sunt pe holuri, iar alţii sunt în curtea şcolii. Astfel, le este greu să acopere toate aceste zone în care s-au întâmplat şi aceste fapte. Trebuie spus că vorbim despre patru elevi de clasa a VIII-a, acuzaţi de abuz sexual, şi de două victime, ambele de clasa a V-a. Copiii au luat-o ca pe o joacă, însă unii au fost foarte afectaţi de ceea ce s-a întâmplat în şcoala din Recea", adaugă Claudiu Loghin, reporter Observator.

Vezi și

"Faptele au ajuns la urechile părinţilor şi aşa a ajuns totul şi la poliţie, care a deschis o anchetă pentru a stabili cu exactitate cine trebuie să răspundă pentru ce s-ar fi întâmplat la şcoală. Protecţia Copilului a trimis specialişti aici, care să stea de vorbă, să consilieze atât pe victimele presupuselor abuzuri, cât şi presupuşii agresori. A fost aplicată deja o sancţiune - renunţarea la bursa de merit şi renunţarea la banchetul care ar fi trebuit să fie organizat la sfârşit de clasa a VIII-a", mai spune Claudiu Loghin, reporter Observator.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei
Ascultaţi manele?
Observator » Evenimente » Copii de clasa a V-a, abuzaţi sexual de patru colegi mai mari, de a VIII-a, într-o şcoală din Braşov. Incidentele au fost surprinse şi pe camere