Antena Meniu Search
x

Copilul de 10 ani care a murit lovit de motocicletă, în Bucureşti, se ducea cu prietenii la ştrand

Tragedie București. Un băiat de 10 ani a murit, după ce o motocicletă l-a lovit pe una dintre cele mai mari şosele din Capitală. Era alături de alţi tineri şi a traversat în fugă strada, pe trecerea de pietoni, dar pe culoarea roşie a semaforului. Medicii au ajuns în câteva minute şi l-au resuscitat pe copil, însă nu au putut să îl salveze.

Valentin Stan
de Valentin Stan

la 28.06.2020, 20:52

Vezi și
  • Accidentul s-a produs duminică dimineaţă.
  • Motociclistul a fost spitalizat.

Calea Văcăreşti, ora 10 şi 45 de minute. Cinci copii vor să ajungă la ştrand. Dorinţa de distracţie este prea mare, aşa că nu mai aşteaptă, la trecerea de pietoni, culoarea verde a semaforului. Şi traversează în fugă. Din dreapta lor se apropie o motocicletă pe care o văd prea târziu. Patru dintre ei reuşesc să se ferească, însă unul, în vârstă de zece ani, rămâne în spate. Motorul de 200 de kilograme îl zdrobeşte.

Martor: La noi era verde sigur, deci rosu la pietoni. Eu am fost pe a treia banda, am apucat sa pun frana. Era un grup de copii.

O femeie care trecea prin zonă încearcă să-l resusciteze. În acelaşi timp, motociclistul se ridică de pe asfalt. Nici nu realizează ce s-a întâmplat.

”M-am dus la motociclist sa incerc sa-l ajut. El se misca, si-a pierdut constiinta. Tot intreba: ce e aici, ce s-a intamplat, unde e motocicleta? El inca nu realiza faptul ca a accidentat pe cineva”, spune un martor.

Din primele informaţii, se pare că motociclistul gonea pe străzile din sudul Capitalei. Anchetatorii au strâns deja toate probele şi vor stabili dacă tragedia putea fi evitată.

Dupa ce l-a lovit pe copil pe trecere, motociclistul si-a mai continuat drumul putin, pana a ajuns la niște blocuri de beton de care s-a izbit. Motocicleta a fost aruncata la zeci de metri distanta.

În doar câteva minute, salvatorii au venit la locul accidentului. După încercările disperate de-al resuscita, copilul a murit.

Andra Arsintescu, Brigada Rutiera Bucuresti: Au fost acordate ingrijiri medicale atat pietonului, cat si motociclistului. Traficul a fost restrictionat pe Calea Vacaresti, sensul Soseaua Mihai Bravu catre Piata Sudului.

Motociclistul a ajuns la spital şi va fi externat în următoarele zile. Bărbatul de 40 de ani le va explica procurorilor cum s-a produs accidentul.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copilul de 10 ani care a murit lovit de motocicletă, în Bucureşti, se ducea cu prietenii la ştrand