Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un copil de 12 ani a fost prins în timp ce conducea o maşină în Botoşani

Un copil în vârstă de 12 ani a fost prins de poliţişti, în această dimineaţă, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din judeţul Botoşani.

de Redactia Observator

la 24.09.2018 , 11:39

Un copil de 12 ani a fost prins în timp ce conducea o maşină în Botoşani Un copil de 12 ani a fost prins în timp ce conducea o maşină în Botoşani - Arhivă

Un copil în vârstă de 12 ani a fost prins de poliţişti, în această dimineaţă, în timp ce conducea un autoturism pe un drum comunal din judeţul Botoşani.

Potrivit purtătorului de cuvânt al IPJ Botoşani, poliţiştii Secţiei Rurale nr. 3 au oprit în trafic pe drumul comunal DC37, de pe raza comunei Todireni, un autoturism care prezenta avarii şi care era condus de copilul de 12 ani.

'Procedând  la identificarea conducătorului auto echipajul de poliţie a constatat că acesta este un minor în vârstă de 12 ani, pasager pe scaunul din dreapta fiind un bărbat de 62 de ani, proprietarul autoturismului, care avea permisul de conducere valabil', a afirmat Maria Carp, purtătorul de cuvânt al IPJ Botoşani.

Articolul continuă după reclamă

Copilul este cercetat sub aspectul comiterii infracţiunii de conducere fără permis, notează Agerpres.

De asemenea, pe numele bărbatului de 62 de ani a fost întocmit un dosar penal sub aspectul comiterii infracţiunii încredinţarea unui vehicul pentru conducerea pe drumurile publice unei persoane despre care ştie că nu posedă permis de conducere.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Vă permiteţi să investiţi cel puţin 25 de lei pe zi?
Observator » Evenimente » Un copil de 12 ani a fost prins în timp ce conducea o maşină în Botoşani