Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital de mai mulţi poliţişti, în Arad. Agenţii l-au bătut, apoi au dat vina pe părinţii copilului

Experienţă nefericită pentru un adolescent din Şag, judeţul Arad. Tânărul se află internat la spital, după ce ar fi fost bătut de mai mulţi poliţişti.

de Redactia Observator

la 30.03.2018 , 11:51

Un băiat a fost băgat în spital de mai mulţi poliţişti, în Arad. Agenţii l-au bătut, apoi au dat vina pe părinţii copilului

Experienţă nefericită pentru un adolescent în vârstă de 16 ani din Şag, judeţul Arad. Tânărul se află internat la spital, după ce ar fi fost bătut de mai mulţi poliţişti.

Povestea sună cam aşa: mama băiatului făcea curăţenie în casa unei familii. Adolecsentul obişnuia să meargă, împreună cu un prieten, în casa respectivă.

Problema a apărut în momentul în care proprietarul casei a reclamat la poliţie faptul că i-au dispărut lucruri şi o anumită sumă de bani.

Articolul continuă după reclamă

Deşi, ulterior, omul a găsit lucrurile despre care a spus că i-au fost furate, poliţiştii veniţi la faţa locului l-au luat pe băiat şi l-au dus la secţie.

Nu l-au dus la secţia din Şag pentru că acolo există camere de supraveghere. L-au dus în altă secţie, unde l-ar fi bătut pe băiat. Apoi l-au adus acasă şi le-ar fi spus părinţilor că ar fi mai bine să tacă dacă nu vor să fie reclamaţi că şi-au bătut fiul.

Oamenii s-au speriat şi au tăcut mâlc. Nu au reclamat incidentul de frică.

Totul a ieşit la iveală în momentul în care părinţii au fost sunaţi de o rudă, căreia i-au spus de bătaie din întâmplare. 

Băiatul se află internat la spitalul din Arad.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Puneţi în aplicare sfaturile primite de la specialiştii în parenting?
Observator » Evenimente » Un băiat de 16 ani a fost băgat în spital de mai mulţi poliţişti, în Arad. Agenţii l-au bătut, apoi au dat vina pe părinţii copilului