Antena Meniu Search
x

Copil de 10 ani din Dej, lovit de un şofer ucrainean în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Maşina a fost atacată cu pietre de familia băiatului

Maşina unui ucrainean a devenit în această dimineaţă ţinta unei familii din Dej. Autoturismul a fost lovit cu bolovani, după ce unul dintre copii a fost lovit în timp ce încerca să traverseze strada prin loc nepermis.

de Redactia Observator

la 11.04.2022, 12:51

Copil de 10 ani din Dej, lovit de un şofer ucrainean în timp ce traversa strada prin loc nepermis
Copil de 10 ani din Dej, lovit de un şofer ucrainean în timp ce traversa strada prin loc nepermis - Shutterstock

În timp ce familia se afla în faţa unui centru de colectare a fierului vechi din oraş, unul dintre copii, în vârstă de 10 ani, a sărit brusc în faţa autoturismului condus de bărbatul din Ucraina, care se îndrepta spre municipiul Bistriţa. Ajunşi la locul accidentului, medicii l-au transportat pe copil la spital pentru a primi îngrijiri medicale suplimentare. Şoferul a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Din furie, imediat după accident, familia băiatului a început să arunce cu pietre în direcţia autoturismului, lucru care a dus la pagube materiale, după ce parbrizul maşinii a fost spart. Poliţiştii au deschis o anchetă pentru a putea stabilii cu exactitate cum s-au produs evenimentele şi pentru a putea lua măsurile legale în acest caz.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

V-a trezit suspiciuni culoarea puilor din magazine?

Observator » Evenimente » Copil de 10 ani din Dej, lovit de un şofer ucrainean în timp ce traversa strada prin loc nepermis. Maşina a fost atacată cu pietre de familia băiatului