Antena Meniu Search
x

Video Copil de 11 ani din Teleorman, ucis cu un buldoexcavator în faţa cimitirului. Şoferul s-ar fi uitat pe telefon şi nu l-a văzut

Accident teribil într-un sat din Teleorman. Un copil de 11 ani a fost ucis de un buldoexcavator în timp ce mergea spre şcoală. Surse din Poliţie spun că şoferul se uita pe telefon în momentul în care l-a lovit pe băiat.

Bogdan Dinu
de Bogdan Dinu

la 10.05.2024, 17:56

Vezi și

Tragedia s-a produs în această dimineaţă, 10 mai, în jurul orei 11:00. Copilul, un băiat de 11 ani, se îndreptat spre şcoală, abia plecase de acasă. Mai avea câteva sute de metri până ajungea la şcoală, în momentul accidentului se afla lângă cimitir.

Şoferul va fi, cel mai probabil, reţinut de poliţişti

Şoferul buldoexcavatorului executa o lucrare în acea zonă. Într-un moment de neatenţie al şoferului, cel mai probabil, spun surse din poliţie, se uita în telefon sau s-ar fi aplecat după cafea, a pierdut controlul utilajului şi l-a lovit pe cel mic. Lovitura a fost una fatală pentru copil. Şoferul va fi cel mai probabil reţinut în cursul zilei de astăzi.

Familia copilului a transmis că este îndurerată de pierderea celui mic şi se pregăteşte deja înmormântarea copilului.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Nomazii digitali ar putea primi interdicţie în cafenele. Obişnuiţi să lucraţi în oraş?

Observator » Evenimente » Copil de 11 ani din Teleorman, ucis cu un buldoexcavator în faţa cimitirului. Şoferul s-ar fi uitat pe telefon şi nu l-a văzut