Antena Meniu Search
x

Copil de 4 ani cu autism, căzut de la etaj la Iaşi. Detaliu care i-ar putea salva viaţa (Video)

Un copil de 4 ani este în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din Iaşi.

Vezi și

Un copil de 4 ani este în stare gravă la spital după ce a căzut de la etajul 3 al unui bloc de locuinţe din Iaşi. Băiatul, bolnav de autism, era acasă cu mama lui. Femeia spune că l-a scăpat din vedere doar pentru o clipă. A fost însă suficient pentru ca cel mic să se urce pe geam şi să alunece în gol.

Norocul băiatului, dacă se poate spune asta, e că în locul în care a căzut era încă zăpadă, iar şocul a fost puţin atenuat.  Aşa a scăpat cu viaţă. A suferit însă politraumatisme, multiple fracturi la mâna stângă şi contuzie toraco-abdominală. A fost dus de urgenţă la spital de un echipaj SMURD şi băgat direct în operaţie.

Acum este la terapie intensivă, la spitalul de copii din Iaşi, iar medicii sunt încă rezervaţi. Poliţiştii cercetează împrejurările în care s-a produs teribilul accident. Baieţelul suferă de autism. Mama lui spune că l-a lăsat nesupravegheat doar pentru câteva clipe. 

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

35 de lei kilogramul de carne de miel înainte de Paşte. Consideraţi preţul acceptabil?

Observator » Evenimente » Copil de 4 ani cu autism, căzut de la etaj la Iaşi. Detaliu care i-ar putea salva viaţa (Video)