Antena Meniu Search
x

Copil de 4 ani, izbit mortal de o maşină, în Satu Mare: micuţul traversa strada, pe bicicletă. Şoferul de 35 de ani băuse înainte să urce la volan

Un copil de patru ani a murit într-un accident rutier produs sâmbătă pe un drum din judeţul Satu Mare. Primele date arată că micuţul a încercat să traverseze strada în timp ce se afla pe bicicletă. Poliţiştii au constatat că şoferul avea alcoolemie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat.

de Redactia Observator

la 09.03.2024, 16:02

Copilul, spulberat de maşină în Satu Mare - presasm.ro

Un copil de 4 ani, aflat pe bicicletă, a murit după ce a fost accidentat, sâmbătă, de un șofer beat. Accidentul a avut loc sâmbătă, în jurul orei 11.50, pe drumul judeţean 108 L, în localitatea Mădăraş din judeţul Satu Mare.

Copilul de 4 ani, lovit mortal de maşina condusă de un şofer băut

"În urma verificărilor efectuate, poliţiştii au constatat faptul că un conducător auto de 35 de ani, din judeţul Maramureş, ar fi accidentat mortal un minor de 4 ani, care s-ar fi aflat în traversarea drumului public, pe bicicletă. Conducătorul auto a fost testat cu aparatul etilotest, fiind indicată o concentraţie de 0,03 mg/l alcool pur în aerul expirat", informează oficialii Poliţiei judeţene Satu Mare.

În urma accidentului poliţiştii au deschis un dosar care vizează comiterea infracţiunii ucidere din culpă.

Ți-a plăcut acest articol?

Like | 3 voturi
Întrebarea zilei

Cum vă petreceţi Floriile?

Observator » Evenimente » Copil de 4 ani, izbit mortal de o maşină, în Satu Mare: micuţul traversa strada, pe bicicletă. Şoferul de 35 de ani băuse înainte să urce la volan