Video

Copil de 7 ani căutat cu disperare la Arad, dispărut de dimineaţă. Voluntari, poliţişti şi pompieri s-au mobilizat

De Cristian Ionescu.
Publicat: 09.01.2021, 20:41.
Actualizat: 09.01.2021, 22:37

Corbei Sebastian Ionel, Un copilaş de 7 ani a dispărut fără urmă, după ce a ieşit să se joace, de dimineaţă. Mama copilului a anunțat la 112 că băiatul a plecat de dimineață la joacă și nu s-a mai întors.

Copil de 7 ani dispărut fără urmă

Garda de intervenție Chișinău Criș informează că intervine, sâmbătă seara, cu un echipaj SMURD, un echipaj de căutare salvare, șase salvatori cu sprijinul unui echipaj de poliție și a SVSU Mișca, în zona localității Vânători, pe câmp, pentru căutarea unui băiat de 7 ani.

Primarul comunei Mişca, de care aparţine satul Vănători, Tiberiu Haasz, a făcut declaraţii în exclusivitate pentru observatornews.ro

"Un om mai în vârstă a luat 6 copii la un saivan, la lucru. Mai încărcau un balot, munceau, dar îi răsplătea cu bani. Unul dintre copii s-ar fi dus să manance fructe de padure si a disparut. Batranul s-a intors cu restul de copii acasa. Un om batran, n-o fi observat. Peste 50 de persoane participa la cautari. Vine şi elicopter cu termoviziune de la Frontieră, dar este ceaţă mare. Nu se stie vestimentatia copilului. Poate să apară hipotermia, ca e foarte frig"

Copilul nu a mai fost văzut de nimeni de dimineaţă, de când a plecat să se joace.

Mama băiatului a sunat la 112 în cursul serii, când a observat că băiatul de 7 ani nu este acasă.

Poliţişti, pompieri şi voluntari au pornit în căutarea micuţului, până şi primarul a ieşit la căutări.

Revenim cu amănunte.

Descarcă aplicaţia Observator News din Google Play sau App Store şi fii la curent cu ştirile momentului din România şi din lume.