Antena Meniu Search
x

Copil de 7-8 ani la volan, printr-un sat din Teleorman, cu un prieten de vârsta lui în dreapta: "Taică-tu știe unde ești?" (VIDEO)

Un copil de 7-8 ani a fost filmat la volan, printr-un sat din Teleorman, cu un prieten de vârsta lui în dreapta. "Taică-tu știe unde ești?", întreabă barbatul care filmează, fără însă să-l dea jos pe băiat de pe locul șoferului.

Cosmin Stăniloiu
de Cosmin Stăniloiu

la 18.06.2020, 13:24

Copilul de la volan a oprit liniștit și a vorbit cu cel care-l filma Vezi și
  • Copilul a plecat cu mașina prin sat alături de un prieten.
  • Polițiștii fac cercetări pentru două infracțiuni.

O filmare cu un băiat de 7-8 ani conducând Loganul familiei pe o uliță dintr-un sat teleormnean a devenit virală, mai ales după ce autoturismul e oprit în dreptul celui care filmează, iar după o discuție scurtă copilul pleacă mai departe.

În dreapta șoferului minor se află un alt copil, de aceeași vârstă, iar cel care oprește mașina filmând îl întreabă pe cel de la volan dacă tatăl lui știe unde e. Cum primește răspunsul că da, îl întreabă apoi pe băiat câți ani are, iar acesta spune că nu știe. În final bărbatul care a realizat filmare îi spune copilului să transmită tatălui că vrea să vorbească cu el, ia rpuștiul pleacă mai departe cu Loganul.

Polițiștii au vizionat imaginile și fac cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de încredințarea unui vehicul pentru care legea prevede conducerea doar cu permis și conducere fără permis pe drumurile publice.

Ți-a plăcut acest articol?

Like
Întrebarea zilei

Aţi alocat un buget mai mare pentru Paşte în acest an faţă de 2023?

Observator » Evenimente » Copil de 7-8 ani la volan, printr-un sat din Teleorman, cu un prieten de vârsta lui în dreapta: "Taică-tu știe unde ești?" (VIDEO)