Antena Meniu Search
x

Curs valutar

Copil de 9 ani lovit mortal de maşină, pe Șoseaua Gării Cățelu, în Pantelimon. Un altul, de 7 ani, e rănit, iar şoferul a fugit de la locul accidentului

Un copil de 9 ani a murit, iar altul de 7 ani a fost rănit, într-un accident produs duminică seara pe Șoseaua Gării Cățelu din Capitală. Șoferul a fugit de la locul accidentului și este căutat de polițiști.

de Redactia Observator

la 28.07.2024 , 21:37

Un copil a murit și altul a fost rănit într-un accident produs în Capitală. Șoferul a fugit
Un copil a murit și altul a fost rănit într-un accident produs în Capitală. Șoferul a fugit

Potrivit Brigăzii Rutiere a Capitalei, în jurul orei 19.30, prin apel la 112, polițiștii au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Șoseaua Gării Cățelu, în parcarea exterioară a Parcului Pantelimon, în care a fost implicat un autovehicul și doi pietoni.

Accident în Pantelimon. Un copil de 9 ani a murit, iar cel de 7 ani a ajuns la spital, rănit

Șoferul a părăsit locul accidentului, fără încuviințarea poliției sau a procurorului care efectuează cercetarea locului faptei.

Articolul continuă după reclamă

În urma accidentului, un copil de 9 ani a murit, iar altul de 7 ani a fost transportat la spital în vederea acordării de îngrijiri medicale.

Polițiștii fac cercetări în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier, precum și pentru identificarea conducătorului autovehiculului care a părăsit locul producerii acestuia.

Redactia Observator Like

Observator  - Despre oameni, știrile așa cum trebuie să fie.

Întrebarea zilei
Aţi putea să vă îndepliniţi sarcinile de serviciu într-un interval de lucru mai scurt?
Observator » Evenimente » Copil de 9 ani lovit mortal de maşină, pe Șoseaua Gării Cățelu, în Pantelimon. Un altul, de 7 ani, e rănit, iar şoferul a fugit de la locul accidentului